αυτοκτονια
Πρόκειται για νεαρούς άνδρες που βρέθηκαν απαγχονισμένοι

Σοκ έχει προκαλέσει στο Λασίθι η είδηση της αυτοκτονίας δύο νεαρών ανδρών.

Και οι δύο ήταν εν ενεργεία αστυνομικοί, γεγονός που έχει κλονίσει εκτός από την τοπική κοινωνία και τους ένστολους οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε τις τάξεις τους.

Πρόκειται για δύο νέους άνδρες, συνομήλικους, 35 χρόνων, οι οποίοι βρέθηκαν απαγχονισμένοι. Το άψυχο σώμα του ενός βρέθηκε σε ελαιώνα, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα του σπιτιού του.

Ο πρώτος αδικοχαμένος αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ενώ σύμφωνα με το creta24.gr, φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα λίγο πριν τον θάνατό του. Είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα και υπηρετούσε στην Ασφάλεια του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Η σορός του δεύτερου 35χρονου αστυνομικού εντοπίστηκε αυτή τη φορά σε έναν ελαιώνα ιδιοκτησίας του στη Σητεία. Κατά πληροφορίες είχε κατέβει στο νησί για διακοπές, από όπου κατάγεται, και υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα εκτός του νησιού, ενδεχομένως στην Αττική όπως είχε γράψει νωρίτερα το flashnews.gr.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
Τέλος στη «Διαύγεια», έρχεται η «Διαφάνεια»: Αυτή είναι η πρόταση του Ινστιτούτου Τσίπρα
Η ψηφιακή "αντεπίθεση" του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα για το δημόσιο χρήμα - Ολόκληρη η πρόταση
Τέλος στη «Διαύγεια», έρχεται η «Διαφάνεια»: Αυτή είναι η πρόταση του Ινστιτούτου Τσίπρα
υπουργείο εργασίας και συντάξεις
Λάθη στις συντάξεις χηρείας: Έως και 110 ευρώ λιγότερα τον μήνα για 300.000 δικαιούχους
Παρέμβαση του ΕΝΔΙΣΥ – Ζητά άμεση διόρθωση και καταβολή αναδρομικών από το Υπουργείο Εργασίας
Λάθη στις συντάξεις χηρείας: Έως και 110 ευρώ λιγότερα τον μήνα για 300.000 δικαιούχους