Τρόμος σε νηπιαγωγείο στον Λαγκαδά: Βρήκαν φωλιά με οχιές
Σκέψεις για μετεγκατάσταση του σχολείου - Φωλιάζουν οχιές στα κεραμίδια

Σε νηπιαγωγείο στο Βασιλούδι, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, βρήκαν οχιές, με αποτέλεσμα το σχολείο να είναι σε αναστολή λειτουργίας από τη Δευτέρα.

Είναι η δεύτερη φορά που βρήκαν οχιές μέσα στον χώρο του σχολείου. Ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Αλέξης Πατσιάλας δήλωσε στο OPEN ότι «με το που άνοιξε το σχολείο εντοπίστηκαν στον χώρο τρεις οχιές. Η μία ήταν ζωντανή. Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική και τις απομάκρυνε».

Όπως είπε, έγιναν όλες οι εργασίες που χρειάζονταν για καθαρισμό του χώρου και τοποθετήθηκαν απωθητικά και παγίδες, αλλά τόσο την προηγούμενη Παρασκευή όσο και τώρα, βρήκαν οχιές.

Ο αντιδήμαρχος εκτιμά ότι μπορεί να φωλιάζουν στα κεραμίδια. Με εντολή του δημάρχου σκέφτονται, επίσης, τη μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου για την ασφάλεια των παιδιών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΑΤΕΣ
«Caller ID Spoofing»: Η νέα γενιά τηλεφωνικών και διαδικτυακών απατών που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
Παγκόσμια ανησυχία - Πώς λειτουργεί η απάτη - Πώς προστατεύονται οι πολίτες – Πρακτικός οδηγός
«Caller ID Spoofing»: Η νέα γενιά τηλεφωνικών και διαδικτυακών απατών που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
δασκαλος
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορεί να έχουν μισθούς πείνας, αλλά... τουλάχιστον είναι «ήρωες με φιλότιμο και μεράκι»
Μισθοί εκπαιδευτικών στην Ελλάδα - Στην προτελευταία θέση της ΕΕ
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορεί να έχουν μισθούς πείνας, αλλά... τουλάχιστον είναι «ήρωες με φιλότιμο και μεράκι»