Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα σε σχολείο στο Μενίδι, καθώς πέντε ανήλικοι με κουκούλες, ρόπαλα και σιδερογροθιές εισέβαλαν ψάχνοντας μαθητή!
Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12:30 στο 4ο Γυμνάσιο Αχαρνών, με τους νεαρούς να αναζητούν συγκεκριμένο μαθητή της Β’ Γυμνασίου για να τον δείρουν!
Οι μαρτυρίες μαθητών σοκάρουν, καθώς, όπως λένε, οι πέντε ανήλικοι ρωτούσαν αν ξέρουν το παιδί που έψαχναν και ότι θα τον περίμεναν απ’ έξω αν τον έβρισκαν. Στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές έκλεισαν τους μαθητές μέσα στις τάξεις και ο διευθυντής, αφού κλείδωσε την κεντρική είσοδο, στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία. Οι νεαροί κουκουλοφόροι, αφού δεν κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σχολείου αποχώρησαν.
Μετά από καταδίωξη των αστυνομικών συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 15 έως 17 ετών, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε, προέρχονταν από την περιοχή της Ανάκασας των Αγίων Αναργύρων. Όλοι τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία ανηλίκων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 11/6 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ