δώρο πάσχα
Ελληνική εταιρεία δίνει έξτρα οικονομική ενίσχυση για το Πάσχα στους εργαζομένους

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ στους εργαζομένους για το Πάσχα δίνει ο όμιλος Fourlis.

Αναλυτικότερα, ο όμιλος Fourlis αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους εργαζομένους του στην Ελλάδα.

Ειδικότερα και ενόψει Πάσχα 2024, ο όμιλος προσφέρει έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 200 ευρώ ανά εργαζόμενο για αγορές τροφίμων. Η έκτακτη ενίσχυση αφορά σε κάθε εργαζόμενο, είτε μερικής είτε πλήρους απασχόλησης και θα είναι διαθέσιμη στις 29 Απριλίου.

Οι εργαζόμενοι του ομίλου στην Ελλάδα ανέρχονται σε 2.700, ενώ το συνολικό ύψος της προσφοράς ανέρχεται σε 540.000 ευρώ.

Σε σημερινή (23/4) επιστολή προς τους εργαζόμενους, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, κ. κ. Βασίλης Φουρλής και Δημήτρης Βαλαχής, αναφέρεται ότι «καθώς πλησιάζουμε την εορταστική περίοδο του Πάσχα, μια περίοδο συνώνυμη με την αλληλεγγύη, φιλοδοξούμε να κάνουμε πράξη μια από τις βασικές αξίες που πρεσβεύουμε , ‘στο κέντρο μας βρίσκεται ο ‘άνθρωπος’».

«Για το λόγο αυτό θα προχωρήσουμε σε μια επιπλέον πρωτοβουλία υποστήριξης για όλους τους εργαζομένους μας στην Ελλάδα. Γνωρίζοντας ότι καθημερινά δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να προσφέρετε αξία στον πελάτη μας και να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία του και αναγνωρίζοντας την οικονομική συγκυρία της χώρας, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε κάθε εργαζόμενο πλήρους ή μερικής απασχόλησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 29/4 θα είναι διαθέσιμα 200 ευρώ στην επαναφορτιζόμενη κάρτα ΑΒ Βασιλόπουλος που σύντομα θα λάβετε», σημειώνεται επίσης στην επιστολή.

«Η εφάπαξ αυτή καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση της συμβολής και αφοσίωσης σας στην ανάπτυξη του ομίλου μας. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλό Πάσχα σ’ εσάς και τις οικογένειές σας!», καταλήγει η επιστολή των κ. κ. Φουρλή και Βαλαχή.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kavgas-sxoleio
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγάς μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες
Περισσότερα πλάνα από το έδαφος δείχνουν τους δύο μαθητές λυκείου να εκτοξεύονται από τις σκάλες αλλά να συνεχίζουν να παλεύουν ακόμα και μετά την...
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγάς μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες