απορριματα
Είναι πολύ σημαντικό για την υπόθεση να βρεθούν και τα άλλα μέλη του σώματος του άτυχου άντρα

Νέες εξελίξεις υπάρχουν μετά την αποτρόπαια ανακάλυψη στα Χανιά σε εργοστάσιο Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι, καθώς όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Οι εργαζόμενοι ανακάλυψαν κατά τη διαδικασία διαλογής απορριμμάτων, ένα ανθρώπινο κρανίο. Στο σημείο ήρθε η αστυνομία και άρχισαν να ερευνούν όλες τις σακούλες, προκειμένου να βρεθούν και άλλα μέλη του σώματος, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε άλλη σακούλα δύο πόδια.

Επίσης, η αστυνομία αναζητούσε και το απορριμματοφόρο που εκτελούσε το δρομολόγιο που μετέφερε τις σακούλες με τα ανθρώπινα μέλη, καθώς στο εργοστάσιο πηγαίνουν απορρίμματα από όλους τους Δήμους του νομού Χανίων αλλά και από το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε πως ήρθε από το Ρέθυμνο στα Χανιά και από εκεί κατέληξε στα χέρια των σοκαρισμένων εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν τη σακούλα με το ανθρώπινο κρανίο.

Ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης, δήλωσε, «Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στη γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι  ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων».

Το χρονικό της υπόθεσης

Χθες το μεσημέρι (18/07) οι εργαζόμενοι στο τμήμα της διαλογής των απορριμμάτων και συγκεκριμένα στον ιμάντα από τον οποίο διέρχονται τα σύμμικτα απορρίμματα, κάποια στιγμή με φρίκη εντόπισαν μια σακούλα από την οποία βγήκαν ανθρώπινα μέλη μεταξύ των οποίων και ένα κεφάλι.

Στη συνέχεια ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που μετέβησαν στο εργοστάσιο.

Το εύρημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το μακάβριο εύρημα είναι κεφάλι μελαχρινού άντρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Μάλιστα η κατάσταση του ευρήματος υποδηλώνει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα πρέπει να έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.

Οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση θεωρούν ως δεδομένο ότι τα υπόλοιπα μέλη του – προς το παρόν – αγνώστου ταυτότητας άντρα, θα έχουν διαμοιραστεί σε άλλες σακούλες και οι σχετικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Για τους αστυνομικούς σημείο κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης αποτελεί η ανεύρεση των χεριών του, προκειμένου να γίνει δυνατή η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι στις αστυνομικές αρχές δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPAIDEYTIKOS
«Έμαθες πολλά γράμματα καιρός να τα γυρίσεις στα παιδιά του λαού μας»
Σχετικά με την αλήθεια που διαπίστωσε πως έκρυβε η προτροπή του πατέρα της, πριν από τριανταπέντε χρόνια, να διοριστεί στην εκπαίδευση, μετά τις...
«Έμαθες πολλά γράμματα καιρός να τα γυρίσεις στα παιδιά του λαού μας»