182 προσλήψεις στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου
Δείτε τις προκηρύξεις

Στην πρόσληψη 32 ατόμων για θέσεις διοικητών υφιστάμενων δομών φιλοξενίας και 150 συμβασιούχων στα ΚΥΤ Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω, Λέρου και Φυλακίου Έβρου και στις δομές Μαλακάσας και Σιντικής προχωρά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πιο αναλυτικά, ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 32 ατόμων  για την πλήρωση της θέσης του διοικητή, διάρκειας ενός έτους στις ανοιχτές Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Απριλίου και ώρα 20:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], με θέμα στο email «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ».

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία συναφή με τα καθήκοντα της θέσης και γνώση σε καλό επίπεδο, μίας τουλάχιστον ξένης, επίσημης γλώσσας, κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας τριών μηνών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινών Δομών Φιλοξενίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΑΔΑ: ΩΚΔΔ46ΜΔΨΟ-ΧΝΩ). Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Απριλίου και ώρα 14:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], με θέμα στο email «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 3ΜΗΝΟΥ».

Συνολικά θα προσληφθούν 150 άτομα στα ΚΥΤ Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω, καθώς και στις Δομές Μαλακάσας και Σιντικής ως εξής:

  1. ΚΥΤ Λέσβου: 30 άτομα
  2. ΚΥΤ Κω:15 άτομα
  3. ΚΥΤ Λέρου: 15 άτομα
  4. ΚΥΤ Σάμου: 20 άτομα
  5. ΚΥΤ Χίου: 20 άτομα
  6. ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου: 10 άτομα
  7. Δομή Μαλακάσας Αττικής: 20 άτομα
  8. Δομή Σιντικής Σερρών: 20 άτομα

Η προκήρυξη αφορά υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικών καθηκόντων, για την παροχή βοηθητικών εργασιών, ενώ το βασικό κριτήριο είναι η ύπαρξη εντοπιότητας.

Για την ανοιχτή πρόσκληση για την πρόσληψη 150 ατόμων με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Για το υπόδειγμα αίτησης από τους ενδιαφερόμενους προς συμπλήρωση, παρακαλώ πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο

Για την Ανοιχτή Πρόσκληση γαι την πρόσληψη 32 Διοικητών στις συστημένες Δομές Προσωρινής Υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών ή ανιθαγενών της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης παρακαλώ πατήστε στο ακόλουθο σύνδεσμο

Για το υπόδειγμα αίτησης πατήστε εδώ.

Για το υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος πατήστε εδώ.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσουνης
Αντιδράσεις για την ποινή στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη – Σωματεία μιλούν για φίμωση και εκφοβισμό
Φοιτητικοί και άλλοι φορείς ζητούν την άμεση ανάκληση της τιμωρίας του Ρήγα Τσούνη και καταγγέλλουν διώξεις σε βάρος στρατευμένων που εκφράζουν...
Αντιδράσεις για την ποινή στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη – Σωματεία μιλούν για φίμωση και εκφοβισμό
στεμ
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς για 2η φορά στον 21ο Παγκόσμιο Τελικό του διαγωνισμού STEM Racing στη Σιγκαπούρη
«Οι μαθητές - μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς απέδειξαν ότι η θέληση και η καινοτομία δεν γνωρίζουν περιορισμούς»
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς για 2η φορά στον 21ο Παγκόσμιο Τελικό του διαγωνισμού STEM Racing στη Σιγκαπούρη
Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο
Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο
Οργανωμένη εισβολή και χάος στο 5ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλυφάδας: Οι δράστες άδειασαν πυροσβεστήρες, έκλεψαν υπολογιστές και τα χρήματα εκδρομής
Γλυφάδα: «Θα σας εντοπίσουμε» – Το μήνυμα του Δημάρχου για τη λεηλασία στο σχολείο