τηλεκπαίδευση
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια εξοπλισμού ΤΠΕ σε 126 Ι.Ε.Κ. της χώρας.

Δημοσιεύθηκε σήμερα η προκήρυξη της σύμβασης του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια 1250 φορητών Η/Υ, οι οποίοι θα διατεθούν σε 126 ΙΕΚ της χώρας για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια εξοπλισμού ΤΠΕ σε 126 Ι.Ε.Κ. της χώρας. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προμήθεια φορητών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών τηλεκπαίδευσης με στόχο την υποστήριξη των Ι.Ε.Κ., αφενός μεν, για την εξ΄ αποστάσεως εκπαιδευτική δραστηριότητα των διδασκόντων σε αυτά αλλά και των διδασκομένων, αφετέρου δε, για την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες με την εφαρμογή ΤΠΕ. Η εν λόγω Πράξη αφορά στην κάλυψη των αναγκών χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας καθώς οι ελλείψεις ΤΠΕ στα ΙΕΚ αναδείχθηκαν ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας του ΚΟΒΙΝΤ-19 που επηρέασε τους διδάσκοντες αλλά και τους σπουδαστές των ΙΕΚ, αφού δεν διαθέτουν κατάλληλες υποδομές ΤΠΕ προκειμένου να παρέχεται με σύγχρονο τρόπο η εξ αποστάσεως μάθηση.

Οι συγκεκριμένες ανάγκες προέκυψαν ύστερα από καταγραφή αναγκών που πραγματοποιήθηκε από την Δ/νση Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης του Υ.ΠΑΙ.Θ.. Ειδικότερα, με την υλοποίηση του παρόντος έργου θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια φορητών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών τηλεκπαίδευσης σε ποσότητα, όπως αυτή αναγράφεται στον πίνακα που ακολουθεί και με ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές που αποτυπώνονται στους πίνακες συμμόρφωσης του Παραρτήματος 3, στα σημεία προορισμού του Παραρτήματος 4 της Διακήρυξης. Εάν κατά τη διάρκεια υλοποίησης της σύμβασης υπάρξει μεταβολή της κατάστασης λειτουργίας (συγχώνευση, αναστολή λειτουργίας, κατάργηση κλπ.) κάποιων εκ των σημείων προορισμού, τότε η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει άλλα σημεία προορισμού προς αντικατάσταση. Ο ζητούμενος εξοπλισμός θα παραληφθεί από τα μέλη της επιτροπής παραλαβής που θα οριστούν ανά ΙΕΚ. Οι ποσότητες του προς προμήθεια εξοπλισμού είναι :

Α/Α Είδος προμήθειας  Φορητός Η/Υ Τηλεκπαίδευσης 1.250

Καταληκτική ημερομηνία – Τόπος υποβολής προσφορών: Στις 28/04/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30πμ

Δείτε την προκήρυξη του διαγωνισμού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

σχετικά άρθρα

kerameos
Κεραμέως: «Καθοριστικής σημασίας το upskilling και το reskilling»
«Το upskilling και το reskilling είναι καθοριστικής σημασίας και η Πολιτεία προσφέρει τις δυνατότητες για να έχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα...
Κεραμέως: «Καθοριστικής σημασίας το upskilling και το reskilling»
Μάτι
Δίκη για το Μάτι: «Δεν έγινε ποτέ εισήγηση για απομάκρυνση του πληθυσμού»
«Υπήρχαν σχέδια των Δήμων για απομάκρυνση πληθυσμού, όμως η εισήγηση δεν έγινε ποτέ», είπε ο δικαστικός πραγματογνώμονας Δ. Λιότσιος
Δίκη για το Μάτι: «Δεν έγινε ποτέ εισήγηση για απομάκρυνση του πληθυσμού»