Thumbnail
Σύλληψη

Ομολόγησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης τρεις αλλoδαποί -δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός- ότι είναι οι δράστες της ληστείας και δολοφονίας του 25χρονου πριν από μερικές ημέρες στου Φιλιπάππου.

Οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει από την πρώτη στιγμή τους δράστες, καθώς είχε βρεθεί γενετικό τους υλικό και αποτυπώματα σε αντικείμενα, με τα οποία είχαν έρθει σε επαφή την ώρα που άρπαζαν την τσάντα της κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ένας Πακιστανός ακινητοποίησε την κοπέλα και άρχισε να ψάχνει τα πράγματά της ενώ ο ομοεθνής του μαζί με τον άνδρα από το Ιράκ είχαν στα χέρια τους ένα σπασμένο μπουκάλι.

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, με το μπουκάλι αυτό απειλούσαν τον 25χρονο και εκείνος για να προστατευτεί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια και να σκοτωθεί.

Οι δύο, Πακιστανοί πολίτες, εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, από όπου προσπάθησαν να διαφύγουν από την χώρα έπειτα από τη ληστεία που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο. Ο τρίτος αλλοδαπός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Και οι τρεις προσαχθέντες απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους έπειτα από τον θάνατο του φοιτητή.

Κατά πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, οι τρεις αλλοδαποί πιστεύεται πως είναι μέλη μιας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας