Ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος της πόλης χαρακτηρίσθηκε από το έντονο στίγμη που άφησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ με πανό και συνθήματα.
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 είχε καλέσει νωρίτερα με ανακοίνωσή του «τον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης να παρευρεθεί την Κυριακή 1/4/2018 από τις 11:00 το πρωί στο Λευκό Πύργο για να υποδεχτεί με τις τιμές που τους αξίζουν όλους όσους καταφέρουν να τερματίσουν στο μαραθώνιο που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO. Μαζί με τα άτομα που θα τερματίσουν θα τερματίσει οριστικά και η μαφία που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Μάλιστα, επικράτησε ένταση και σημειώθηκαν διαπληκτισμοί με δρομέα, ο οποίος φορούσε μια μπλούζα της ΑΕΚ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν για να λάβει τέλος το συμβάν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;
«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom