καρυστιανου
Η πρόεδρος του συλλόγου Τέμπη 2023 υπογραμμίζει την ανάγκη να υψωθεί το ανάστημα και η φωνή της κοινωνίας, θέτοντας στο επίκεντρο τις αξίες της Δικαιοσύνης, της Αλήθειας και της Ελευθερίας

Με μια έντονα πολιτική και φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση, η Μαρία Καρυστιανού αποχαιρετά το 2025 και υποδέχεται το 2026 ως χρονιά ελπίδας, αισιοδοξίας και κοινωνικής αφύπνισης.

Η πρόεδρος του συλλόγου Τέμπη 2023 υπογραμμίζει την ανάγκη να υψωθεί το ανάστημα και η φωνή της κοινωνίας, θέτοντας στο επίκεντρο τις αξίες της Δικαιοσύνης, της Αλήθειας και της Ελευθερίας, ενώ τονίζει πως στόχος της νέας χρονιάς είναι να αλλάξει το θλιβερό παρόν και να οικοδομηθεί ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά.

Με έμφαση στη συλλογικότητα, την παιδεία και το Φως ως δύναμη αλλαγής, εκφράζει την πίστη ότι η κοινωνία μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει όσα της αξίζουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

«Η Νέα Χρονιά που έρχεται δεν φέρνει μόνο όμορφες ευχές· φέρνει και τον ούριο άνεμο αισιοδοξίας, αλλά και την ελπίδα να έλθει επιτέλους στη ζωή μας Δικαιοσύνη, Δημιουργία και Φως!

Ήρθε η ώρα να κατακτήσουμε το όραμα, για το οποίο διψά η ψυχή μας και να βιώσουμε επιτέλους την ευτυχία & ευημερία που μας αξίζει.

Φέτος, υψώνουμε το ανάστημα και τη φωνή μας! Η Ένωση μας είναι δεσμός άρρηκτος, χείμαρρος ορμητικός κοινωνικής αφύπνισης!

Με τη δύναμη που δίνουν οι ιεροί μας στόχοι και την Αλήθεια ως μόνο οδηγό, διεκδικούμε τα δικαιώματα μας στη ζωή, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη!


Αλλάζουμε το θλιβερό παρόν και χτίζουμε με σιγουριά και υπερηφάνεια, το λαμπρό μέλλον που αξίζει στα παιδιά μας.
Στους μαθητές μας, τους αυριανούς στυλοβάτες αυτού του κόσμου, εύχομαι η μάθηση να είναι το εργαλείο που θα τους χαρίσει δύναμη, αυτοπεποίθηση και εσωτερική ελευθερία. Εύχομαι η παιδεία τους να μπολιάζεται πάντα με ανιδιοτελή αγάπη· γιατί μόνο μέσα από τα μάτια της αγάπης ο κόσμος μπορεί, και πρέπει, να αλλάξει ριζικά.

Θα τα καταφέρουμε! Διότι το Φως κερδίζει πάντα!
Καλή & Δημιουργική Χρονιά!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μητσοτάκης
Μητσοτάκης για τη νέα χρονιά: «Ανάταξη του πρωτογενούς τομέα, χωρίς μπλόκα κατά της κοινωνίας»
Αναστοχασμός για το 2025, αισιοδοξία για το 2026 και κάλεσμα σε συνεννόηση και ευθύνη
Μητσοτάκης για τη νέα χρονιά: «Ανάταξη του πρωτογενούς τομέα, χωρίς μπλόκα κατά της κοινωνίας»
kakopoiisi
Φρίκη για 13χρονη: Στ νοσοκομείο μετά από χρήση χασίς - Υποψίες και για σεξουαλική κακοποίηση
Η ανήλικη εντοπίστηκε λιπόθυμη από την μητέρα της χάρη στο smartwatch που φορούσε
Φρίκη για 13χρονη: Στ νοσοκομείο μετά από χρήση χασίς - Υποψίες και για σεξουαλική κακοποίηση
ρόδος
Τραγωδία στη Ρόδο: «Η χειροβομβίδα δεν ήταν στα χέρια του Ραφαήλ» λέει η οικογένεια
Η οικογένεια του 19χρονου αμφισβητεί το επίσημο αφήγημα και ζητά πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών
Τραγωδία στη Ρόδο: «Η χειροβομβίδα δεν ήταν στα χέρια του Ραφαήλ» λέει η οικογένεια
pyrotexnima akropoli
Πρωτοχρονιά χωρίς εκκωφαντικούς θορύβους: Έκκληση για αθόρυβα πυροτεχνήματα
Φιλοζωικοί και περιβαλλοντικοί φορείς προειδοποιούν για τις σοβαρές επιπτώσεις του κρότου σε ζώα συντροφιάς και άγρια πανίδα
Πρωτοχρονιά χωρίς εκκωφαντικούς θορύβους: Έκκληση για αθόρυβα πυροτεχνήματα