Σχολή Ικάρων: Πώς θα κάνετε αίτηση για τις 62 προσλήψεις εκπαιδευτών
Σχολή Ικάρων: Πρόσληψη στρατιωτικού διδακτικού προσωπικού και εκπαιδευτικού προσωπικού για το έτος 2023-24

Την πλήρωση συνολικά 62 ατόμων ανακοίνωσε η Σχολή Ικάρων. Πιο συγκεκριμένα προκηρύχθηκε η πλήρωση 45 θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση (ΕΠΣ), κατηγορίας ειδικών επιστημόνων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης, στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα, για τη διεξαγωγή διδακτικού -ερευνητικού έργου, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023-24.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η προκήρυξη για την την πλήρωση 17 θέσεων στρατιωτικού διδακτικού προσωπικού (ΣΔΠ) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης, για τη διεξαγωγή κατ' εξοχήν διδακτικού έργου, για το ακαδημαϊκό ετος 2023-24.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Οι υποψήφιοι για τις προκηρυσσόμενες θέσεις πρέπει να είναι αξιωματικοί εν ενεργεία των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας ή του Λιμενικού Σώματος ή Στρατιωτικοί Δικαστές, που φέρουν το βαθμό τουλάχιστον Λοχαγού ή αντίστοιχου των άλλων Κλάδων των ΕΔ και να είναι κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίου ή ΑΣΕΙ ή ΣΣΑΣ.

Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, το διδακτορικό δίπλωμα, το επιστημονικό έργο και η εμπειρία του υποψηφίου μέλους ΣΔΠ πρέπει να είναι συναφή με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης και με τα διδακτικά καθήκοντα που θα αναλάβει.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις καλούνται να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο γραφείο σχέσεων ΥΕΘΑ Κοινού (Mεσογείων 227- 231, τ.κ. 15561 Χολαργός Αττικής) για Σχολή Ικάρων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν εμπρόθεσμα με την αίτηση των υποψηφίων (ένας φάκελος για κάθε μάθημα). Υποψήφιοι, των οποίων τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή μη επικυρωμένα όπου απαιτείται, θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής και δεν θα υπάρξει ξεχωριστή ειδοποίηση από την υπηρεσία.

Αναλυτικά η προκήρυξη ΕΔΩ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Έρχονται 2 μεγάλες και 2 μικρές προκηρύξεις με πάνω από 5.000 θέσεις

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

aloe-recycle.jpg
Σχολεία: Συνεχίζεται η εκπαιδευτική δράση για την ανακύκλωση «Τhe Green City»
Σημειώνεται ότι μέσω του προγράμματος παρέχεται η δυνατότητα στους κατοίκους, να ανακυκλώνουν υλικά που έχουν διαχωρίσει και να επιβραβεύονται,...
Σχολεία: Συνεχίζεται η εκπαιδευτική δράση για την ανακύκλωση «Τhe Green City»