Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Θέσεις εργασίας
Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει προκηρύξει την πρόσληψη 10 διοικητικών υπαλλήλων - Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής για μία από τις δέκα θέσεις διοικητικών υπαλλήλων στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζουμε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ανακοινώσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 10 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου, που εδρεύει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί η Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021.

Οι ειδικότητες και τα απαραίτητα προσόντα

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι «ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού», ενώ οι συμβάσεις που θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια.

Οι υποψήφιοι για να συμμετάσχουν θα πρέπει να κατέχουν απαραίτητα:

  • Σχετικό πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (αναφέρονται στην προκήρυξη όλα τα πτυχία που γίνονται δεκτά)
  • Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου
  • Καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ισπανικής ή Ιταλικής Γλώσσας

Αναλυτικά η προκήρυξη

Πώς θα λάβετε πιστοποίηση Αγγλικών και Υ/Π εύκολα και μέσα σε λίγες ημέρες εξ αποστάσεως

Στις παραπάνω θέσεις εργασίας ζητείται τόσο η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας όσο και η καλή γνώση Χειρισμού Η/ΥΗ έλλειψη δηλαδή μίας τέτοιας πιστοποίησης στερεί από τους υποψηφίους την δυνατότητα υποβολής υποψηφιότητας στον διαγωνισμό. Πλέον όμως όποιος θέλει μπορεί και προλαβαίνει να λάβει μία από τις δύο παραπάνω πιστοποιήσεις (ή και τις δύο) σε λιγότερο από 10 ημέρες!

Είναι γεγονός πως παλαιότερα η απόκτηση πιστοποίησης Αγγλικών ή Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. 

Πώς παίρνεις εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών ΧΩΡΙΣ εξετάσεις σε Έκθεση - Speaking!

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Η πιστοποίηση Αγγλικών παρέχεται έπειτα από τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση), με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, γρήγορα, εύκολα και ευέλικτα με ηλεκτρονικό τεστ μέσω του υπολογιστή σας.

Αντίστοιχα την πιστοποίηση Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, με 97% επιτυχία πανελλαδικά, μπορείτε να την λάβετε μέσα σε λίγες ημέρες, αφού τα μαθήματα - εξάσκηση πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μέσα σε 10 μόλις ημέρες.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις

Προσλήψεις στον ΟΚΑΝΑ: Όλη η προκήρυξη - Πώς κάνετε αίτηση

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα