Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Όλες οι ενεργές προκηρύξεις
Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ - Όλες οι θέσεις εργασίας που είναι ανοικτές σε διάφορους τομείς του δημοσίου, υπουργεία και άλλους φορείς

Το alfavita.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ για νέες προσλήψεις, που ήδη τρέχουν αλλά και άλλες που άνοιξαν μόλις και αφορούν το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, τους δήμουςδιάφορες αρχές και υπουργεία.

Άμεσα αναμένεται πραγματοποιηθούν 100 προσλήψεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ενώ αιτήσεις πραγματοποιούνται και για 27 νέες προσλήψεις στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και για 54 θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου.

Προσλήψεις σε Υπουργεία

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 8Κ/2020 του ΑΣΕΠ. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 23 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

 • στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή»,
 • στην Ανώνυμη Εταιρία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας - ΔΕΔΔΗΕ A.E.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας),
 • στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης - Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης),
 • στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά,
 • στο Επιμελητήριο Μαγνησίας,
 • στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και
 • στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ...

Προσλήψεις 100 ατόμων στην ΑΑΔΕ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) γνωστοποίησε την προκήρυξη για πρόσληψη εκατό (100) ατόμων μέσω ΑΣΕΠ, κατηγορίας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας έως και 18 μήνες.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας της ΑΑΔΕ που εδρεύει στην  Αθήνα για τις ανάγκες αυτής εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Θεσσαλονίκης, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ρεθύμνης, Καρδίτσας, Κοζάνης, Έβρου, Σερρών, Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσηνίας, Κυκλάδων και Λέσβου.

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ...

54 θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Τις προσλήψεις ΑΣΕΠ για 54 νέες θέσεις εργασίας δημοσίευσε η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υπηρεσία Ασύλου.

Οι 54 θέσεις εποχικού προσωπικού κατανέμονται σε Χίο, Σάμο, Λέσβο, Κω, Λέρο και Αθήνα στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Οι ειδικότητα που απαιτείται και θα ζητηθεί είναι του ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού ή ΠΕ Διοικητικού Λογιστικού

Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα τεσσάρων (54) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου, της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου,

 • για τις ανάγκες του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Χίου, 11 άτομα
 • του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Σάμου, 7 άτομα
 • του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέσβου, 12 άτομα
 • του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κω, 10 άτομα
 • του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέρου  6 άτομα και
 • της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου στην Αθήνα, Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, 8 άτομα,

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ...

Προσλήψεις στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών.

Οι προσλήψεις αφορούν προσωπικό Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που εδρεύει στον Πειραιά.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων από 30 Δεκεμβρίου 2020 έως και 8 Ιανουαρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ...

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ - Πώς θα εξασφαλίσετε περισσότερα μόρια

Το Lockdown έχει αφοπλίσει από χιλιάδες ανθρώπους την δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις αγγλικών, η πιστοποίηση των οποίων εξασφαλίζει μόρια για όλες σχεδόν τις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Ανάσα όμως για χιλιάδες ενδιαφερόμενους που θέλουν να προλάβουν μια προκήρυξη είτε τώρα είτε από αυτές των 15.000 προσλήψεων που αναμένεται να βγουν το 2021, δίνει η πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει το GOLEARN που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ. Η πιστοποίηση παρέχεται έπειτα από ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Readin - Listening αποφεύγοντας τα προφορικά και την έκθεση που αποτελεί το "βατερλό" όσων δίνουν Αγγλικά.

Η απόφαση του ΑΣΕΠ για αναγνώριση της παραπάνω Πιστοποίησης λύνει τα χέρια σε όσους θέλουν να λάβουν περισσότερα μόρια, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις

Προσλήψεις στον ΟΚΑΝΑ: Όλη η προκήρυξη - Πώς κάνετε αίτηση

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Koronoios-ekav
Κορονοϊός: Εφιαλτικές εκτιμήσεις για 100 νεκρούς την ημέρα - Ανησυχία για τη μετάλλαξη Όμικρον
Τραγικό είναι το αποτύπωμα της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, με τους ειδικούς να ανησυχούν για την υπερμεταδοτική μετάλλαξη Όμικρον
Κορονοϊός: Εφιαλτικές εκτιμήσεις για 100 νεκρούς την ημέρα - Ανησυχία για τη μετάλλαξη Όμικρον
Και πάλι για τη χειροδικία του εκπαιδευτικού και την απόλυσή του
Το πρωτεύον είναι να αναζητηθούν τα αίτια αυτής της παθογένειας καθώς  και νοσογόνες εστίες. Οι φορείς κοινωνικοποίησης -οικογένεια, σχολείο, Μ.Μ.Ε-...
Και πάλι για τη χειροδικία του εκπαιδευτικού και την απόλυσή του