Οι αντιπρόσωποι του e-CAMPUS University στο Spoudase Festival
UNIVERSITY e-CAMPUS - Σπούδασε σήμερα με τη διαδικασία του αύριο Γρήγορα, Ευέλικτα, Οικονομικά!

Το e-CAMPUS UNIVERSITY, γνωστό ως ένα από τα καλύτερα της Ιταλίας, ιδρύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας Πανεπιστημίων και Έρευνας στις 30 Ιανουαρίου 2006. Έχει 30.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο.  Το Πανεπιστήμιο συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των καλύτερων πανεπιστημιακών κοινοτήτων με πρωτοπόρες μεθόδους online διδασκαλίας προσφέροντας αναγνωρισμένες σπουδές  στην αγγλική, ιταλική και ελληνική γλώσσα. 

Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Novedrate (Como), στο πρώην Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης της IBM, σε ένα συγκρότημα κτιρίων 263 δωματίων.Κλικ εδώ 

Το e-CAMPUS UNIVERSITY έχει επίσης και άλλες έδρες στο Μιλάνο, τη Ρώμη, το Τορίνο, την Πάδοβα, τη Φλωρεντία, τη Νάπολη, το Κάλιαρι, το Μπάρι, το Ρέτζιο Καλάμπρια, την Κατάνια και το Παλέρμο.

Οι επισκέπτες του Spoudase Festival θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους αντιπροσώπους του Ιδρύματος στην Ελλάδα κλικ εδώ, και να μάθουν τα πάντα για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του προγράμματα κλικ εδώ 


Στο Spoudase Festival 2019 θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το ΠΜΣ, από τους Υπεύθυνους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δηλώστε συμμετοχή εδώ, και λάβετε μέρος στην κλήρωση για δεκάδες Υποτροφίες αποκλειστικά για τους Επισκέπτες του Spoudase Festival.

best of network

σχετικά άρθρα