Σε περίπτωση που κανείς επιθυμεί να κάνει χρήση της τουαλέτας στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, πλέον θα πρέπει να πληρώνει!
Οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν μια περιστρεφόμενοι μπάρα στην είσοδο του και ανοίγει μόνο εάν κάποιος ρίξει νόμισμα 50 λεπτών.
Η τουαλέτα της εκκλησίας
Η είσοδος της τουαλέτας βρίσκεται ακριβώς στο Πνευματικό Κέντρο και την Έκθεση Προϊόντων, στον χώρο δηλαδή, που εκτός των άλλων, μετατρέπεται και σε «καφέ» για μνημόσυνα.
«Λογικό να υπάρχει ένα ελάχιστο αντίτιμο για τη χρήση της τουαλέτας από το κοινό, αφού ο ναός διαθέτει καθαρίστρια για να «αστράφτει», ενώ η είναι ανοιχτή συνεχώς» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο ψάλτης.
Αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους γιατί πλέον υποχρεούνται να πληρώνουν για τη χρήση της τουαλέτας της εκκλησίας του Πολιούχου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ