Βιασμός στην Κρήτη - Λυράρης
Στο «μικροσκόπιο» άλλα δύο άτομα που φέρονται να έχουν κακοποιήσει το παιδί

Δεν «έπεσαν από τα σύννεφα» οι αστυνομικοί για τον 66χρονο λυράρη στην υπόθεση βιασμού 11χρονου παιδιού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου αγοριού που έπεσε θύμα του λυράρη, ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Στο «κάδρο» της υπόθεσης, εκτός από τον λυράρη και τον γιατρό από τον οποίο δε φαίνεται να προκύπτει κακοποίηση, έχουν μπει άλλα δύο άτομα που φέρεται να έχουν κακοποιήσει το παιδί, ωστόσο δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Προθεσμία για να απολογηθεί

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε, από την πίσω είσοδο, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ο 66χρονος λυράρης, ο βασικός κατηγορούμενος στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, φορώντας μαύρα ρούχα, καπέλο και μάσκα, κρύβοντας το πρόσωπό του. Ο λυράρης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ως προς τη δράση του 66χρονου λυράρη, φέρεται να είχε «ανεβάσει» σε πλατφόρμα γνωριμιών, τρία διαφορετικά προφίλ για τον ανήλικο στα οποία ήταν αναρτημένο πορνογραφικό υλικό. Ωστόσο, δεν προκύπτει φιλία με την οικογένεια, ούτε σχέση με το παιδί ως δάσκαλος λύρας, αλλά λόγω της κοινωνικής προσβασιμοτητάς του φέρεται, σε κάποια χρονική στιγμή, να γνώρισε το παιδί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα