Βιασμός στην Κρήτη - Λυράρης
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο «μικροσκόπιο» άλλα δύο άτομα που φέρονται να έχουν κακοποιήσει το παιδί

Δεν «έπεσαν από τα σύννεφα» οι αστυνομικοί για τον 66χρονο λυράρη στην υπόθεση βιασμού 11χρονου παιδιού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου αγοριού που έπεσε θύμα του λυράρη, ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Στο «κάδρο» της υπόθεσης, εκτός από τον λυράρη και τον γιατρό από τον οποίο δε φαίνεται να προκύπτει κακοποίηση, έχουν μπει άλλα δύο άτομα που φέρεται να έχουν κακοποιήσει το παιδί, ωστόσο δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Προθεσμία για να απολογηθεί

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε, από την πίσω είσοδο, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ο 66χρονος λυράρης, ο βασικός κατηγορούμενος στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, φορώντας μαύρα ρούχα, καπέλο και μάσκα, κρύβοντας το πρόσωπό του. Ο λυράρης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ως προς τη δράση του 66χρονου λυράρη, φέρεται να είχε «ανεβάσει» σε πλατφόρμα γνωριμιών, τρία διαφορετικά προφίλ για τον ανήλικο στα οποία ήταν αναρτημένο πορνογραφικό υλικό. Ωστόσο, δεν προκύπτει φιλία με την οικογένεια, ούτε σχέση με το παιδί ως δάσκαλος λύρας, αλλά λόγω της κοινωνικής προσβασιμοτητάς του φέρεται, σε κάποια χρονική στιγμή, να γνώρισε το παιδί.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΟΠΠΕΠ
ΕΟΠΠΕΠ: Δύο μέρες παράταση στην υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης Σ.Α.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ.
ΕΟΠΠΕΠ: Παράταση για τις αιτήσεις στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΣΑΕΚ και ΣΕΚ
ΕΟΠΠΕΠ: Δύο μέρες παράταση στην υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης Σ.Α.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ.
panepstimio aigaiou
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Νέα κατάταξη και σημαντικές διακρίσεις μελών ΔΕΠ
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατατάσσεται στη 10η θέση μεταξύ 19 ελληνικών πανεπιστημίων και στην 495η θέση παγκοσμίως
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Νέα κατάταξη και σημαντικές διακρίσεις μελών ΔΕΠ