ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Junk Food
Στο μικροσκόπιο τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Σύνδεση με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου
Η συνήθεια που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα ακόμη και σε μη καπνιστές
Στο μικροσκόπιο τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Σύνδεση με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Το συγκινητικό «αντίο» της οικογένειάς της - «Πάλεψε με χαμόγελο μέχρι τέλους»
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειάς της - «Πάλεψε με ένα τέρας μέχρι τέλους»
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Το συγκινητικό «αντίο» της οικογένειάς της - «Πάλεψε με χαμόγελο μέχρι τέλους»
τρόφιμα
Kαρκίνος του πνεύμονα: Η «αθώα» τροφή που λειτουργεί σαν καύσιμο για τους όγκους
Νέα μελέτη εντοπίζει το γλυκογόνο –παράγωγο της ζάχαρης– ως βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη του αδενοκαρκινώματος, ρίχνοντας φως στη σύνδεση της...
Kαρκίνος του πνεύμονα: Η «αθώα» τροφή που λειτουργεί σαν καύσιμο για τους όγκους
καρκ
Νέο πειραματικό εμβόλιο ανοίγει τον δρόμο για την καταπολέμηση δύο επιθετικών μορφών καρκίνου
Το εμβόλιο αυτό, το οποίο δεν απαιτεί εξατομίκευση και παράγεται ήδη σε μεγάλη κλίμακα, στοχεύει το γονίδιο Kras, γνωστό για τις συχνές μεταλλάξεις...
Νέο πειραματικό εμβόλιο ανοίγει τον δρόμο για την καταπολέμηση δύο επιθετικών μορφών καρκίνου
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
Καρκίνος: Γιατί οι χειρουργοί εμφανίζουν υπερδιπλάσια θνησιμότητα σε σχέση με άλλους γιατρούς
Νέα αμερικανική μελέτη αποκαλύπτει ανησυχητική τάση – Πιθανοί επαγγελματικοί κίνδυνοι πίσω από τα αυξημένα ποσοστά
Καρκίνος: Γιατί οι χειρουργοί εμφανίζουν υπερδιπλάσια θνησιμότητα σε σχέση με άλλους γιατρούς
karkinos
Καρκίνος παχέος εντέρου: Τα πρώιμα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε
Παρότι στα πρώτα στάδια συχνά δεν προκαλεί εμφανή συμπτώματα, ορισμένες ενδείξεις μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους νωρίς και να λειτουργήσουν ως...
Καρκίνος παχέος εντέρου: Τα πρώιμα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε
Junk Food
Μελέτη-σοκ: Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του πνεύμονα ακόμη και σε μη καπνιστές
Πάνω από 100.000 συμμετέχοντες στη νέα μελέτη του Thorax – Πώς η καθημερινή μας διατροφή μπορεί να επηρεάζει τον πνευμονικό καρκίνο
Μελέτη-σοκ: Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του πνεύμονα ακόμη και σε μη καπνιστές