Thumbnail
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για προσλήψεις από το ΑΣΕΠ

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2018 (ΦΕΚ 1/22.01.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση δύο (2) θέσεων «Χημικών» [κωδικός θέσης:10006] με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών και υποψηφίων αποκλειομένων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι  κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντες σε συνέντευξη υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, αναπληρωματικών και υποψηφίων αποκλειομένων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη), μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεωνη προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 έως και την πάροδο της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αγρότες με τρακτέρ
Δημοσκόπηση Interview: 8 στους 10 λένε ότι είναι δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των αγροτών
Interview: Σχεδόν 8 στους δέκα αποκαλούν δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες των αγροτών – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα
Δημοσκόπηση Interview: 8 στους 10 λένε ότι είναι δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των αγροτών
Νάσος Ηλιόπουλος
Ηλιόπουλος για ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Και α και ου» και αναθέσεις παντού
Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς κατήγγειλε στη Βουλή ότι «με κλειστές τις φοιτητικές εστίες το 2020, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ έδωσε 450.000 για σίτιση στις εστίες...
Ηλιόπουλος για ΙΝΕΔΙΒΙΜ: «Και α και ου» και αναθέσεις παντού
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Υποβολή δικαιολογητικών στο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
Παρατείνεται η προθεσμία μέχρι και 22 Δκεμεβρίου
Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Υποβολή δικαιολογητικών στο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
xarokopeio800_060314.jpg
Αυτό είναι το κορυφαίο ΠΜΣ "Εκπαίδευση και Πολιτισμός" απο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εκπαίδευση και Πολιτισμός» Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
Αυτό είναι το κορυφαίο ΠΜΣ "Εκπαίδευση και Πολιτισμός" απο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο