Εκπαιδευτικός - Τηλεκπαίδευση
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η ΕΛΜΕ Ευβοίας καλεί τους εκπαιδευτικούς να μην εφαρμόσουν την τηλεκπαίδευση από το σπίτι τους αλλά από τις σχολικές μονάδες

Σε ανακοίνωση προχωρά η ΕΛΜΕ Ευβοίας όπου καλεί τους εκπαιδευτικούς να μην συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση από τις κατοικίες τους αλλά από τις σχολικές μονάδες. Η εν λόγω ανακοίνωση έρχεται μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών. 

Τονίζει πως η τηλεκπαίδευση παρέχεται μόνο από τις σχολικές μονάδες και όχι από τις ιδιωτικές κατοικίες, με τις ιδιωτικές συνδέσεις και τον προσωπικό εξοπλισμό των εκπαιδευτικών.

«Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει το Υπουργείο Παιδείας να μας εφοδιάσει  με α.  την απαραίτητη σύνδεσή στο διαδίκτυο β.  τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως computers, laptop, κάμερα, μικρόφωνο, γραφίδες κ.λ.π», όπως υπογραμμίζει.

Αναλυτικά:

Με αφορμή αποφάσεις  Δημάρχων νομού Ευβοίας, περί αναστολής της λειτουργίας των σχολικών μονάδων, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων ή άλλων αιτιών σας ενημερώνουμε ότι:

με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Εύβοιας (Τετάρτη 22/9/2021), και απόφαση των προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας, (Σάββατο  2/10/2021 Οκτωβρίου), η τηλεκπαίδευση παρέχεται ΜΟΝΟ από τις σχολικές μας μονάδες και ΟΧΙ από τις ιδιωτικές μας κατοικίες, με τις ιδιωτικές μας συνδέσεις και τον προσωπικό μας εξοπλισμό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει το Υπουργείο Παιδείας να μας εφοδιάσει  με α.  την απαραίτητη σύνδεσή στο διαδίκτυο β.  τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό (computers, laptop, κάμερα, μικρόφωνο, γραφίδες κ.λ.π)

Η ηρωική ανταπόκριση όλων των συναδέλφων στην περίοδο της πανδημίας, με παροχή τηλεκπαίδευσης με αποκλειστικά δικά μας μέσα,   δεν εκτιμήθηκε από το υπουργείο παιδείας και η διάθεση των προσωπικών μας πόρων στη διάθεση μιας ανάλγητης πολιτικής ηγεσίας πρέπει να τερματιστεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 29-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

eeeek-kalitheas
Αντεπίθεση Δόμνας σε Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός;
Οι μάχες διεξάγονται πλέον ...στο facebook: «Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ»
Αντεπίθεση Δόμνας σε Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός;