Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Ενημέρωση του ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης σε συνεδρίαση 24/4

Μετά από την συνεδρίαση – 24.04.2020 – του ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, όπως:

1) Εξετάστηκαν όλες οι αιτήσεις αναγνώρισης προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη Μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) όπου και αποδόθηκαν τα αντίστοιχα Μ.Κ. Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι οι προϋπηρεσίες μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ νεοδιοριζόμενων , θα εξεταστούν από το ΠΥΣΕΕΠ, αφού αποσταλούν όλοι οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά σας από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και η γραμματεία της ΠΔΕ Κρήτης είναι έτοιμη για να ορίσει εξέταση αυτών. Υπολογίζεται περίπου μετά τα μέσα του Μάη.

2.Εξετάστηκαν όλες οι αιτήσεις αναγνώρισης μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών για μισθολογική εξέλιξη μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(ΕΕΠ) όπου και αποδόθηκε ΜΚ .

«Ενημέρωση σχετικά με την αναγνώριση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και από τα ΠΥΣΕΕΠ.»

Σχετ. : Με αφορμή ερωτήματα που υποβάλλονται στην Υπηρεσία μας από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναφορικά με το εάν το Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Σπουδών συνιστά μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, προκειμένου να αναγνωριστεί από τα οικεία υπηρεσιακά συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε./Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) για μισθολογική εξέλιξη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν.4354/2015 (ΦΕΚ 176/Α/16-12-2015), σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το σκεπτικό των ανωτέρω (2) και (3) σχετικών εγγράφων, τα Πιστοποιητικά Ολοκλήρωσης Σπουδών (αντί Πτυχίων) που χορηγούν οι Γραμματείες των Πανεπιστημίων ή των Τ.Ε.Ι., δύνανται να ληφθούν υπόψη για αναγνώριση από τα οικεία υπηρεσιακά συμβούλια αρκεί σε αυτά να εμφανίζονται ο βαθμός του πτυχίου, η αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων του μεταπτυχιακού φοιτητή υπογεγραμμένο από τον Καθηγητή του Προγράμματος των Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Τα Πιστοποιητικά Ολοκλήρωσης Σπουδών (αντί Πτυχίων) που χορηγούν οι Γραμματείες των Πανεπιστημίων ή των Τ.Ε.Ι., εάν δεν έχουν την ως άνω μορφή, δηλαδή τη μορφή των γνήσιων τίτλων σπουδών, δεν μπορεί να ληφθούν υπόψη για αναγνώριση από τα οικεία υπηρεσιακά συμβούλια. 3.Εξετάστηκαν όλες οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου ή εργασίας με αμοιβή Μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) , όπου και ικανοποιήθηκαν ως έχουν.

Ομοίως και οι ακόλουθες αιτήσεις και τροποποιήσεις :

4.Eξετάστηκαν οι αιτήσεις για έγκριση απασχόλησης σε δημόσιο φορέα με αμοιβή Μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

5.Τροποποίηση της με αρ. πρωτ. 13945/2-10-2019 (ΠΡΑΞΗ ΠΥΣΣΕΠ 23/2-10-2019) απόφασης της ΠΔΕ Κρήτης χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου ή εργασίας με αμοιβή.

6.Τροποποίηση της με αρ. πρωτ. 17115/4-12-2019 (ΠΡΑΞΗ ΠΥΣΣΕΠ 34/4-12-2019) απόφασης της ΠΔΕ Κρήτης χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου ή εργασίας με αμοιβή.

Οι Αιρετοί του ΠΥΣΕΕΠ

Κρήτης Καρτσωνάκη Γεωργία Μαυράκη Ζαχαρένια 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλείνουν τα σχολεία στην Αττική - Τι αποφασίστηκε

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Βιασμός 24χρονης: Τρεις δικογραφίες για την υπόθεση - Μήνυση στον εργοδότη της 24χρονης
Οι τρεις δικογραφίες και η μήνυση στον εργοδότη της Γεωργίας - Τη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις
Βιασμός 24χρονης: Τρεις δικογραφίες για την υπόθεση - Μήνυση στον εργοδότη της 24χρονης
Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας
«Η τηλεκπαίδευση υλοποιείται, εφόσον καθίσταται δυνατή, από τις σχολικές μονάδες. Καμία υποχρεωτικότητα από τις οικίες και με ιδία μέσα», τονίζουν οι...
Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας