Thumbnail
Στο μικροσκόπιο των αρχών τα βίντεο και οι μαρτυρίες

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τον άγριο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, προχώρησε τελικά η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 55 ετών, ο οποίος κρατείται στην ασφάλεια Αθηνών, ενώ εξετάζεται εάν είναι το ίδιο άτομο που εμφανίζεται σε βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για καταστηματάρχη της περιοχής, ο οποίος, αν ταυτοποιηθεί και επισήμως, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως ταυτοποιήθηκε ένας ύποπτος για τον θάνατο του Κωστόπουλου, ενώ, όπως είχε μεταδώσει το ραδιόφωνο "News 24/7 στους 88,6", πρόκειται για τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο.

Ήδη από την πρώτη στιγμή είχαν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών τα βίντεο και οι μαρτυρίες από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 33χρονος, στο κέντρο της Αθήνας.

Στα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, διακρίνονται άτομα, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, να κλωτσούν στο κεφάλι και την πλάτη τον άτυχο Ζάκ Κωστόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή ιατροδικαστική εξέταση δεν κατάφερε να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου, με αποτέλεσμα να αναμένονται οι χρονοβόρες ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα