Εκπαιδευτικοί της Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους συνάδελφο Γιώργο Καπουνιαρίδη, που έφυγε από τη ζωή.
«Ο Γιώργος, μαθηματικός στην ειδικότητα που υπηρετούσε στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας, ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και αγαπητός από όλους. Εκτέλεσε με συνέπεια και ήθος τα καθήκοντά του πάντα με την ευγένεια και την καλοσύνη που τον διέκρινε», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Μία ακόμη πρόωρη απώλεια αγαπημένου συναδέλφου μας γέμισε με θλίψη.
Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε ότι ο συνάδελφος Γιώργος Καπουνιαρίδης έφυγε από τη ζωή. Ο Γιώργος, μαθηματικός στην ειδικότητα που υπηρετούσε στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας, ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και αγαπητός από όλους. Εκτέλεσε με συνέπεια και ήθος τα καθήκοντά του πάντα με την ευγένεια και την καλοσύνη που τον διέκρινε.
Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α΄ ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 26/08 στις 11π.μ. στον Αγ. Τρύφωνα στα Κουφάλια.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ…
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ