Ξεχωρίζουν στην αμερικανική και καναδική αγορά Μήλος, Τήνος και Πάρος
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ιδιαίτερα δημοφιλείς στην αμερικανική και καναδική αγορά αποδεικνύονται η Μήλος, η Τήνος και η Πάρος. Κοινό τους χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το The World Pursuit, είναι ότι παραμένουν τα τρία νησιά ανέγγιχτα από την υπερπληθώρα επισκεπτών διατηρώντας τη φυσιογνωμία τους, όπως αναγνωρίζει ο ταξιδιωτικός ιστότοπος.

Το The World Pursuit, που προσεγγίζει ένα κοινό με περισσότερους από 7.000.000 οπαδούς και αναγνώστες κάθε μήνα και είναι ένα από τα πιο διαβασμένα ταξιδιωτικά ιστολόγια στον κόσμο, γράφει:

«Τα τελευταία χρόνια, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από τα πλήθη, η Πάρος έχει αποκτήσει δημοτικότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει τη γοητεία της όμως. Όταν ταξιδέψαμε για πρώτη φορά στην Πάρο πριν από χρόνια ξέραμε ότι η Πάρος ήταν ένα από τα πιο ήσυχα νησιά των Κυκλάδων για επίσκεψη. Πάντα η επιλογή μου σε πιο δημοφιλή, γνωστά νησιά. Ωστόσο, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Πάρος κατατάσσεται εκεί ψηλά ως ένα από τα αγαπημένα και καλύτερα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτούμε, ειδικά τον Σεπτέμβριο».

Το ίδιο ενθουσιώδη είναι και τα σχόλια για τη Μήλο που, όπως αναφέρει «ανήκει στα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε». Και οι συντάκτες του ιστολογίου προσθέτουν: «Είχαμε δει φωτογραφίες από τις παραλίες με το σεληνιακό τοπίο και είχαμε ακούσει για το πόσο ήσυχο ήταν το νησί σε σύγκριση με άλλα, οπότε ήταν θέμα χρόνου να τολμήσουμε μόνοι μας στη Μήλο. Ήταν όλα όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε και είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφτεί κάθε τύπος ταξιδιώτη».

Και, βέβαια, δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από το αφιέρωμα η Τήνος που, όπως αναφέρεται «είναι ένα άλλο ελληνικό νησί που αισθάνεστε σαν να ταξιδεύετε πίσω στο χρόνο». Και συμπληρώνει: «Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην Τήνο, από χαλάρωση στην παραλία μέχρι πεζοπορία ανάμεσα σε αρχαία τοπία. Οι τουρίστες στην Τήνο θα βρουν εκπληκτικές παραλίες που είναι μακριά από το τρελό πλήθος, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε μια μέρα στην παραλία εδώ χωρίς να παλέψετε για χώρο για πετσέτες. Η Τήνος είναι επίσης γνωστή για τα λατομεία μαρμάρου της και φημίζεται για τις μαρμαροτεχνίες της, που θα βρείτε σε όλο το νησί. Η πόλη του Πύργου είναι απόδειξη αυτού, όπου το μάρμαρο είναι παντού - οι δρόμοι, τα κτίρια, οι εκκλησίες και οι καμάρες σχηματίζονται από αυτό».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βανδάλισαν το 3ο Γυμνάσιο Λάρισας
3ο Γυμνάσιο Λάρισας: Καταστροφές για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες – Ξήλωμα μαρμάρων και καταστροφή θρανίων
Σοκ στο 3ο Γυμνάσιο Λάρισας – Άγνωστοι προκαλούν εκτεταμένες ζημιές μέσα στη νύχτα
3ο Γυμνάσιο Λάρισας: Καταστροφές για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες – Ξήλωμα μαρμάρων και καταστροφή θρανίων
Ρατσιστική επίθεση σε τραμ
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Επίθεση σε τραμ: Νεαρή καταγγέλλει ότι δέχθηκε χτυπήματα και εξευτελισμό
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Γιώργος Φλωρίδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»

Σε υψηλούς τόνους και υπό διαρκείς διακοπές διεξήχθη η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση μετά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου...

Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»