ASEP proslipseis OAED
Τα πάνω κάτω στους διορισμούς στο δημόσιο - Με γραπτό διαγωνισμό προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες και φορείς - Τον Οκτώβριο η προκήρυξη - Ποια είναι η κορυφαία προετοιμασία στην Ελλάδα που εμπεριέχει ΚΑΙ τα ΤΕΣΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τον Οκτώβριο αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ μέσω του οποίου θα πραγματοποιούνται οι διορισμοί σε δήμους, περιφέρειες και Φορείς (υπουργεία κλπ)

Η σαρωτική αυτή αλλαγή έρχεται μετά τον Διαγωνισμό της ΑΑΔΕ και αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο θα διορίζονται οι ενδιαφερόμενοι στους παραπάνω τομείς.

Το σύστημα διορισμών - προσλήψεων στην εκπαίδευση παραμένει το ίδιο

Ο Διαγωνισμός αυτός δεν αφορά το σύστημα προσλήψεων και διορισμών στην Εκπαίδευση που θα συνεχίσει να γίνεται με τον τρόπο του προσοντολογίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μοναδική ευκαιρία - Τεράστιος ανταγωνισμός

Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός που θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο χρόνια! Αυτό σημαίνει πως ο 1ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όποιον θέλει να διορισθεί τώρα!

Οι εξελίξεις αυτές απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που αναζητούν μία μόνιμη θέση εργασίας! Μάλιστα ευνοεί και τους πολίτες που δεν έχουν κάποια προϋπηρεσία και στους οποίους ο διαγωνισμός δίνει δικαίωμα να διεκδικήσουν με όρους μία θέση στο δημόσιο

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Μόνιμες προσλήψεις ακόμα και με απολυτήριο λυκείου

Όπως τονίζει το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το Proson.gr σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός που θα προκηρυχτεί φέτος θα διεξαχθεί το 2023 και θα περιλαμβάνει θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετάσχουν και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επιδεικνύοντας απλά το απολυτήριο λυκείου. 

Ποιος είναι ο κορυφαίος οργανισμός προετοιμασίας για τον ΑΣΕΠ με πάνω από 40000 ενήλικες να τον επιλέγουν το χρόνο

Αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα, κάθε εβδομάδα εκατοντάδες ενήλικες ενδιαφερόμενοι εντάσσονται στα εξ αποστάσεως και ασύγχρονα τμήματα του εκπαιδευτικού οργανισμού GoLearn που περιλαμβάνουν 3μηνη προετοιμασία + 2 μήνες εξάσκηση και επαναλήψεις για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Αποτελεί την νο1 εξ αποστάσεως προετοιμασίας στην Ελλάδα και μάλιστα λόγω της τεράστιας ζήτησης τμήματα ξεκινούν κάθε Δευτέρα.

Πάνω από 40.000 ενήλικες το χρόνο προετοιμάζονται και μοριοδοτούνται μέσω του GoLearn για προσλήψεις και διορισμούς μέσω ΑΣΕΠ και προκηρύξεων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός GoLearn συνεργάζεται με δημόσια Πανεπιστήμια για τα μοριοδοτούμενα προγράμματα για προσλήψεις στο δημόσιο και με βάση την όλη αυτή την εμπειρία φέρνει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας στον ΑΣΕΠ για τις ενότητες

- Γλωσσικός Συλλογισμός
- Αριθμητικός Συλλογισμός
- Αποτελεσματικότητα στην Εργασία
- Γενικές Γνώσεις

Δείτε εδώ αναλυτικά

Το νέο "φρούτο" με τα Τεστ αποτελεσματικότητας στον Διαγωνισμό - Τι περιλαμβάνει και που θα το βρείτε

Το νέο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας που μαζί με τα το τεστ Γραμματικού Συλλογισμού (Δεξιότητες) και το τεστ Αριθμητικού Συλλογισμού αποτελούν το "βαρύ πυροβολικό" για την αξιολόγηση των ικανοτήτων - δεξιοτήτων των υποψηφίων.

Το "τεστ αποτελεσματικότητας" έρχεται να αξιολογήσει:

  • 1. Τη μέτρηση δεξιοτήτων ανάλυσης και μέτρησης προβλημάτων
  • 2. Αξιολογεί τη δυνατότητα του υποψηφίου να ιεραρχεί προτεραιότητες στο χώρο εργασίας

Η GoLearn ανακοίνωσε την ένταξη εξειδικευμένων τεστ αποτελεσματικότητας στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως προετοιμασίας

Η golearn μέσω εξειδικευμένου συνεργάτη σας αναλαμβάνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και την αίτησή σας στον Διαγωνισμό εφόσον ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Εκδηλώστε εδώ ενδιαφέρον για την Προετοιμασία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ golearn προετοιμασία

Πώς θα γίνει η εξέταση στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό στον ΑΣΕΠ

Ο τρόπος εξέτασης στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι είτε με τη μέθοδο ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice questions) είτε με ανάπτυξη κειμένου είτε με συνδυασμό των δύο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε επιπλέον

  • η προϋπηρεσία πριμοδοτείται με ένα μόριο ανά έτος, έως πέντε χρόνια
  • στη βαθμολογία που θα προκύψει από τις γραπτές εξετάσεις θα υπάρχουν και προσαυξήσεις από μεταπτυχιακά και ξένη γλώσσα
  • Η βαθμολογία της γραπτής εξέτασης, θα ορίζεται σε κλίμακα 1:100. Θα υπάρχει βαθμολογική βάση (Δεν γνωρίζουμε ακριβώς)

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ το 1ο Τεστ προσομοίωσης για τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: ΑΛΛΑΞΕ Η ΥΛΗ - Αποκτήστε την εδώ μαζί με ασκήσεις και λύσεις

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών με εξ αποστάσεως πρόγραμμα ΑΜΕΣΑ (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sholeio_ekpaideysi.jpg
Διευθυντές Σχολικών Μονάδων: «Λήψη μέτρων με στόχο την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς»
«Το ΥΠΑΙΘΑ θα πρέπει να διασφαλίσει ότι όλες οι σχολικές μονάδες, με το άνοιγμά τους τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, θα είναι πλήρως στελεχωμένες»
Διευθυντές Σχολικών Μονάδων: «Λήψη μέτρων με στόχο την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς»