ΑΣΕΠ: Έρχονται 17.000 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο
Μέσα στο έτος θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 17.000 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε υπουργεία, σχολεία και φορείς του Δημοσίου

Μπαράζ προσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων αναμένεται μέσα στο 2021 να υλοποιήσει ο ΑΣΕΠ. Μάλιστα το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού έχει ήδη προκηρύξει διαγωνισμούς για μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ, τον ΔΕΔΔΗΕ, το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό.

Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τον διορισμό 11.700 εκπαιδευτικών μέσα στο καλοκαίρι ενώ ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έχει προαναγγείλει ότι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά την μονιμοποίηση 4.000 Νοσηλευτών θα δημοσιευθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, την πρόσληψη περίπου 550 μόνιμων υπαλλήλων, έχουν προαναγγείλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Αναλυτικά οι προσλήψεις στο Δημόσιο το 2021:

ΚΕΠ: 144 μόνιμες θέσεις

Από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, θα μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση στην 7Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α' Βαθμού.

Περισσότερα εδώ...

ΔΕΔΔΗΕ: 664 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα, προχωρά σε προσλήψεις 664 ατόμων, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Περισσότερα εδώ...

Λάβε Μόρια για τις προκηρύξεις - προσλήψεις μεσα σε λίγες ημέρες

Με Πιστοποίηση Υπολογιστών εύκολα και ευέλικτα

Με Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι σας με ενα τεστ μίας ώρας στον υπολογιστή σου - Πάρε έως και C2 με τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

Μόνιμοι διορισμοί 11.700 εκπαιδευτικών

Μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθούν οι 11.700 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας.

Μάλιστα, χτες το υπουργείο ανακοίνωσε και την κατανομή των μόνιμων διορισμών των εκπαιδευτικών ανά κλάδο και ειδικότητα.

Περισσότερα εδώ...

Μόνιμες προσλήψεις σε Ερευνητικά Κέντρα

Παράλληλα απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η προκήρυξη, 5Ε/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση 35 θέσεων στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκτο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ 

 Περισσότερα εδώ...

Λιμενικό: Προκήρυξη για απευθείας κατάταξη

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε νέα προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Περισσότερα εδώ...

Πολεμικό Ναυτικό: 100 μόνιμοι ΕΠΟΠ

Με νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, προκηρύσσει την πλήρωση 100 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών - γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό.

Περισσότερα εδώ...

Ελληνικό Κτηματολόγιο: 77 συμβάσεις μίσθωσης έργου

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει προκηρύξει τη σύναψη εβδομήντα επτά (77) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη πρόσκαιρων και επειγουσών αναγκών των έργων της κτηματογράφησης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετεξέλιξης των υποθηκοφυλακείων σε κτηματολογικά γραφεία της χώραςΗ διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου ορίζεται σε τρία (3) έτη από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης

Περισσότερα εδώ...

Μονιμοποίηση 4.000 Νοσηλευτών

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Περισσότερα εδώ...

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Την πρόσληψη 509 μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων, κλάδων Διοικητικών, Λογιστών, Γραμματέων, Νοσηλευτών και Βοηθητικού προσωπικού, ετοιμάζει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Το σχέδιο της προκήρυξης έχει σταλεί στον ΑΣΕΠ και μόλις είναι έτοιμη θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Την έκδοση νέα προκήρυξης, μέσω ΑΣΕΠ, που θα αφορά την πρόσληψη 42 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προανήγγειλε ο κ. Σπήλιος Λιβανός.

Δείτε όλες τις ειδικότητες που θα ζητά η προκήρυξη εδώ...

Μοριοδότηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ και Δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα χρειάζεται η Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών που μπορείτε να την πάρετε εξ αποστάσεως εύκολα σε 10 ημέρες κάνοντας αίτηση ΕΔΩ.

Επίσης για τις περισσότερες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και για προσλήψεις μοριοδοτεί η Πιστοποίηση Αγγλικών που την παίρνεις από το σπίτι σου εύκολα και ευέλικτα δίνοντας ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ στο Δημόσιο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ίσως με απολυτήριο Λυκείου με ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σε 2 μήνες από τώρα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα