ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» προκηρύξεις για 1.200 προσλήψεις στο Δημόσιο
Σε εξέλιξη βρίσκονται επτά προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν συνολικά 1.256 προσλήψεις στα ΚΕΠ, τον ΔΕΔΔΗΕ, την ΑΑΔΕ, τον Στρατό και άλλους φορείς του Δημοσίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο επτά προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν μόνιμες προσλήψεις καθώς και προσλήψεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.

Οι προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις αναφέρονται στα ΚΕΠ, τον ΔΕΔΔΗΕ, το Λιμενικό, το Πολεμικό Ναυτικό καθώς και δύο Ερευνητικά Κέντρα.

Από την άλλη η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το Ελληνικό Κτηματολόγιο έχουν προκηρύξει θέσεις εργασίας με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριετούς διάρκειας.

Επιπλέον, το επόμενο διάστημα μόνιμες προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν και σε δύο υπουργεία. Συγκεκριμένα, το Μετανάστευσης και Ασύλου θα προχωρήσει σε 509 προσλήψεις αορίστου χρόνου ενώ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχεδιάζει την πρόσληψη 42 μόνιμων υπαλλήλων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

Παράλληλα να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έχει προαναγγείλει την μονιμοποίηση 4.000 νοσηλευτών στο ΕΣΥ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, η έκδοση της προκήρυξης θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο του 2021.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις που «τρέχουν» και οι προθεσμίες που μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση:

ΚΕΠ: 144 μόνιμες θέσεις

Από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, θα μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση στην 7Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α' Βαθμού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

Περισσότερα εδώ...

ΔΕΔΔΗΕ: 664 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα, προχωρά σε προσλήψεις 664 ατόμων, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρίας, σε όλη την επικράτεια.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει και θα λήξει την Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

Περισσότερα εδώ...

ΑΑΔΕ: 242 προσλήψεις με τριετή σύμβαση

Την πρόσληψη 242 ατόμων, κλάδων Πληροφορικής, Μηχανικών και Διοικητικού Οικονομικού, έχει προκηρύξει μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και διάρκεια απασχόλησης 36 μήνες για την κάλυψη αναγκών προσωπικού της Αρχής, που εδρεύει στην Αθήνα για τις ανάγκες αυτής εντός του Νομού Αττικής.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων «τρέχει» ήδη από τις 29 Ιουνίου και λήγει την Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

Μόνιμες προσλήψεις σε Ερευνητικά Κέντρα

Παράλληλα τρέχει η προθεσμία υποβολής αιιτήσεων για την προκήρυξη 4Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση συνολικά 27 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) και στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 13 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. 

Περισσότερα εδώ...

Λιμενικό: Προκήρυξη για απευθείας κατάταξη

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε νέα προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται κατά τις ημερομηνίες από 1η Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη, έως και τις 30 Ιουλίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Περισσότερα εδώ...

Πολεμικό Ναυτικό: 100 μόνιμοι ΕΠΟΠ

Με νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, προκηρύσσει την πλήρωση 100 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών - γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες - Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Περισσότερα εδώ...

Ελληνικό Κτηματολόγιο: 77 συμβάσεις μίσθωσης έργου

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει προκηρύξει τη σύναψη εβδομήντα επτά (77) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη πρόσκαιρων και επειγουσών αναγκών των έργων της κτηματογράφησης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετεξέλιξης των υποθηκοφυλακείων σε κτηματολογικά γραφεία της χώραςΗ διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου ορίζεται σε τρία (3) έτη από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ Επίδομα 1.000€ σε χιλιάδες ανέργους - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Ύλη, προετοιμασία, ειδικότητες και παλιά θέματα

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες - Μόνο 111 ευρώ!

ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ με Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL από 100 ευρώ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα