ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για προσλήψεις στην Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ
Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.)

Πρεμιέρα σήμερα για την υποβολή αιτήσεων στην Προκήρυξη 1Ε/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση δεκαέξι (16) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄28), όπως ισχύει.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 22 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 12 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στο ΑΣΕΠ.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, πρέπει:

 1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).
 2. Να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
  - Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
  Παράβολο τριών (3) ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου 
  - Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, από την προκήρυξη δικαιολογητικά, πιστοποιητικά ή τίτλους και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις και για περισσότερα του ενός γνωστικά αντικείμενα.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

Οι ειδικότητες των υποψηφίων που ζητούνται έχουν ως εξής:

 • ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Τρεις (3) θέσεις
 • ΝΟΜΙΚΩΝ: Επτά (7) θέσεις
 • ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ: Μία (1) θέση
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Δύο (2) θέσεις
 • ΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΩΝ: Δύο (2) θέσεις
 • ΧΗΜΙΚΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΩΝ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΩΝ: Μία (1) θέση

Αναλυτικά η προκήρυξη

Μόνιμες προσλήψεις και στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η Προκήρυξη 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα οκτώ (68) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει και λήγει τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021

Περισσότερα εδώ...

Μόνιμες προσλήψεις 18 έφεδρων Ιατρών στο Πολεμικό Ναυτικό

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ του ΑΣΕΠ με την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Παπανικολάου, που αφορά τις προσλήψεις στο δημόσιο και συγκεκριμένα αφορά σε δεκαοκτώ (18) θέσεις Έφεδρων εξ Εφεδρείας και κατ’ Απονομή Αξιωματικών Υγειονομικού με γενική ειδικότητα Ιατρού στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι επιτυχόντες θα καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό ως Έφεδροι εξ Εφέδρων και κατ’ Απονομή Αξιωματικοί, σύμφωνα με το άρθρο 39 του ν. 3883/2010 και ο απονεμόμενος βαθμός θα είναι αυτός του Ανθυποπλοιάρχου.

Περισσότερα εδώ...

Πώς να μοριοδοτηθείτε για τις μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Τα μόνα μόρια (που είναι και πολλά) που προλαβαίνετε να πάρετε μέσα σε λίγες ημέρες είναι μέσω της Πιστοποίησης Αγγλικών που παρέχει το GoLearn όπου θα μοριοδοτεί σύμφωνα με πληροφορίες με 150 μόρια και μπορείτε να την πάρετε μέσω ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗΣ από το σπίτι σας.

 • Γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο «Καλή γνώση/Β2»: 50 μονάδες.
 • Γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο «Πολύ καλή/Γ1/C1»: 100 μονάδες.
 • Γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο «Άριστη γνώση/Γ2/C2»: 150 μονάδες.

Ο ΑΣΕΠ πρόσφατα δίνοντας ανάσα σε χιλιαδες υποψήφιους, αναγνώρισε την Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχεται μέσω του GoLearn την οποία μπορείς να την πάρεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΕΙΣ  σε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και ΕΚΘΕΣΗ!!

Ο Υποψήφιος δίνει από το σπίτι του μόνο reading - listening και παίρνει την Πιστοποίηση (είτε B2, είτε C1, είτε C2 καθώς είναι διαβαθμισμένο το ηλεκτρονικό τεστ.

Αποτελεί ίσως τη μοναδική ευκαιρία (καθώς εξετάσεις δια  ζώσης δεν γίνονται) ώστε όσοι κυνηγούν μία προκήρυξη να πάρουν τα μόρια. Μπορείτε να δώσετε τηλεξετάσεις όποτε θέλετε καθώς αυτές πραγματοποιούνται ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ και μπορείτε να τις κατοχυρώσετε μέσω του GoLearn όπου λαμβάνετε και όλο το υλικό προετοιμασίας εντελώς δωρεάν.

Διαβάστε νέες ειδήσεις για την εργασία και τις προσλήψεις:

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

votanopoulou-piano
Αρσάκεια Σχολεία: Η κα Ε.Βοτανοπούλου πρόεδρος του MozarteumHellas
Στο Salzburg δόθηκε η ευκαιρία στην κ. Βοτανοπούλου να παίξει σε ένα ιστορικό όργανο, ένα fortepiano, που ανήκε στον Μότσαρτ και στο οποίο έπαιζε ο...
Αρσάκεια Σχολεία: Η κα Ε.Βοτανοπούλου πρόεδρος του MozarteumHellas
Μεταπτυχιακά: Συνάφεια ειδικής αγωγής-σχολικής ψυχολογίας (απόφαση)
Δεν επηρεάζεται η συνάφεια μεταπτυχιακών Ειδικής Αγωγής και Σχολικής Ψυχολογίας από τις ειδικές ρυθμίσεις πρακτικής άσκησης
Μεταπτυχιακά: Συνάφεια ειδικής αγωγής-σχολικής ψυχολογίας (απόφαση)