Πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στην ΑΔΙΠΠΔΕ
«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προσωπικού στην Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.) προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της»

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τριετή απόσπαση στην Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.), από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι την 31η Αυγούστου 2026 προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής αίτησης προς απόσπαση στην Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. έχουν οι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στην υπ’ αρ. πρωτ. Φ2.111/26.05.2023 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: ΨΦ1Π46ΜΤΛΗ-Φ08)

Οι προς πλήρωση θέσεις είναι πέντε (5) σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες της Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση από την Δευτέρα 29-05-2023 και ώρα 10:00 π.μ. έως την Δευτέρα 12-06-2023 και ώρα 14:00 μ.μ. αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην εν λόγω Πρόσκληση.

Δείτε εδώ αναλυτικά την Πρόσκληση

«Φάκελος Δικαιολογητικών: Αφορά μόνο όσους από τους υποψηφίους/ες θα προσκληθούν στη συνέντευξη

1. Οι υποψήφιοι/ες που θα κληθούν στη συνέντευξη οφείλουν να προσκομίσουν και να καταθέσουν στην Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. την ημέρα της διεξαγωγής της συνέντευξης τα ακόλουθα δικαιολογητικά σε έντυπα ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα:

Α. Αντίγραφα τίτλων σπουδών

Β. Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών

Γ. Βεβαιώσεις και λοιπά αποδεικτικά των δικαιολογητικών που επικαλούνται στην αίτησή τους. Σε ό,τι αφορά στο δημοσιευμένο έργο: (α) για τα βιβλία προσκομίζουν και καταθέτουν σε φωτοτυπία το εξώφυλλο και τα περιεχόμενα, (β) για συμμετοχές σε συλλογικούς τόμους καταθέτουν το εξώφυλλο του τόμου και την πρώτη σελίδα του οικείου κεφαλαίου, (γ) για τα δημοσιευμένα άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά /πρακτικά συνεδρίων, καταθέτουν σε φωτοτυπία το εξώφυλλο του περιοδικού/πρακτικών, στοιχεία συντακτικής/επιστημονικής ομάδας.

Κατά περίπτωση, είναι δυνατόν να ζητηθεί από τους υποψηφίους να υποβάλουν συμπληρωματικά στοιχεία για συγκεκριμένες εργασίες. Για τους τίτλους ξένων γλωσσών απαιτείται και η επίσημη μετάφρασή τους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 4250/2014.

2. Η Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους/τις υποψηφίους/ες να προσκομίσουν έως και τη διενέργεια των συνεντεύξεων σε έντυπη μορφή στοιχεία που επικαλούνται στην αίτησή τους ή και συμπληρωματικά δικαιολογητικά»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Μιλάς σωστά ελληνικά; Οι παγίδες των λέξεων που μπερδεύουν ακόμη και τους γνώστες
«Υπέρ» ή «κατά», «εναντίον» ή «έναντι», «προτού» ή «πριν»; Μικρές γλωσσικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στον σωστό λόγο.
Μιλάς σωστά ελληνικά; Οι παγίδες των λέξεων που μπερδεύουν ακόμη και τους γνώστες
μπριζολα
Μπριζόλες με ντοματίνια και βαλσαμικό: μια συνταγή γεμάτη άρωμα και γεύση
Η κλασική μπριζόλα ανανεώνεται με τη γλυκόξινη ισορροπία του βαλσαμικού και τη φρεσκάδα των ντοματινιών, σε ένα πιάτο που εντυπωσιάζει
Μπριζόλες με ντοματίνια και βαλσαμικό: μια συνταγή γεμάτη άρωμα και γεύση
παχυσαρκία
ΠΟΥ: Τι είναι τα φάρμακα GLP-1 κατά της παχυσαρκίας που πήραν έγκριση – Συστήνονται σε ενήλικες
Οι οδηγίες τονίζουν ότι η φαρμακευτική αγωγή πρέπει να συνδυάζεται με υγιεινή διατροφή και σωματική άσκηση για να είναι αποτελεσματική
ΠΟΥ: Τι είναι τα φάρμακα GLP-1 κατά της παχυσαρκίας που πήραν έγκριση – Συστήνονται σε ενήλικες
μπλο
Στήριξη των αγροτών από τους εκπαιδευτικούς της Ημαθίας – Κάλεσμα για συμμετοχή στο μπλόκο της Κουλούρας
Εκπαιδευτικοί και αγρότες ενώνουν τις φωνές τους για δικαιώματα και αξιοπρέπεια
Στήριξη των αγροτών από τους εκπαιδευτικούς της Ημαθίας – Κάλεσμα για συμμετοχή στο μπλόκο της Κουλούρας