Πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στην ΑΔΙΠΠΔΕ
«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προσωπικού στην Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.) προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της»

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τριετή απόσπαση στην Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.), από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι την 31η Αυγούστου 2026 προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής αίτησης προς απόσπαση στην Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. έχουν οι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στην υπ’ αρ. πρωτ. Φ2.111/26.05.2023 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: ΨΦ1Π46ΜΤΛΗ-Φ08)

Οι προς πλήρωση θέσεις είναι πέντε (5) σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες της Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση από την Δευτέρα 29-05-2023 και ώρα 10:00 π.μ. έως την Δευτέρα 12-06-2023 και ώρα 14:00 μ.μ. αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην εν λόγω Πρόσκληση.

Δείτε εδώ αναλυτικά την Πρόσκληση

«Φάκελος Δικαιολογητικών: Αφορά μόνο όσους από τους υποψηφίους/ες θα προσκληθούν στη συνέντευξη

1. Οι υποψήφιοι/ες που θα κληθούν στη συνέντευξη οφείλουν να προσκομίσουν και να καταθέσουν στην Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. την ημέρα της διεξαγωγής της συνέντευξης τα ακόλουθα δικαιολογητικά σε έντυπα ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα:

Α. Αντίγραφα τίτλων σπουδών

Β. Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών

Γ. Βεβαιώσεις και λοιπά αποδεικτικά των δικαιολογητικών που επικαλούνται στην αίτησή τους. Σε ό,τι αφορά στο δημοσιευμένο έργο: (α) για τα βιβλία προσκομίζουν και καταθέτουν σε φωτοτυπία το εξώφυλλο και τα περιεχόμενα, (β) για συμμετοχές σε συλλογικούς τόμους καταθέτουν το εξώφυλλο του τόμου και την πρώτη σελίδα του οικείου κεφαλαίου, (γ) για τα δημοσιευμένα άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά /πρακτικά συνεδρίων, καταθέτουν σε φωτοτυπία το εξώφυλλο του περιοδικού/πρακτικών, στοιχεία συντακτικής/επιστημονικής ομάδας.

Κατά περίπτωση, είναι δυνατόν να ζητηθεί από τους υποψηφίους να υποβάλουν συμπληρωματικά στοιχεία για συγκεκριμένες εργασίες. Για τους τίτλους ξένων γλωσσών απαιτείται και η επίσημη μετάφρασή τους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 4250/2014.

2. Η Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους/τις υποψηφίους/ες να προσκομίσουν έως και τη διενέργεια των συνεντεύξεων σε έντυπη μορφή στοιχεία που επικαλούνται στην αίτησή τους ή και συμπληρωματικά δικαιολογητικά»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσίπρας αλέξης
Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι
Ο Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο αναδεικνύει την πίεση στους εκπαιδευτικούς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα καθηγητή που εργάζεται και ως delivery....
Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι
κακοποιηση σε νηπιαγωγείο
Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη
Ξεκίνησε η δίκη για την κακοποίηση 5χρονου σε νηπιαγωγείο - Το χρονικό της αποκάλυψης και τα ιατροδικαστικά ευρήματα
Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη
καλογρια
Προκαταρκτική εξέταση για καθηγήτρια που πρόβαλε την ταινία «Η καλόγρια» στην τάξη
Εισαγγελικές διαστάσεις και πειθαρχικός έλεγχος για προβολή ταινίας τρόμου σε σχολική αίθουσα στον Βόλο
Προκαταρκτική εξέταση για καθηγήτρια που πρόβαλε την ταινία «Η καλόγρια» στην τάξη