κεραμεως_νίκη
Νέος γύρος ερωτήσεων στη Βουλή για τους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή

Στις 2 Δεκεμβρίου στη Βουλή θα συζητηθούν μεταξύ άλλων δύο ερωτήσεις που αφορούν τους διορισμούς στην ειδική αγωγή, τους πίνακες, την κατανομή, το παράβολο των προκηρύξεων ΑΣΕΠ και το χρονοδιάγραμμα.

Η μία ερώτηση πραγματοποιήθηκε από την βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη ενώ η άλλη από την πρώην υφυπουργό Παιδείας και βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.

Οι ερωτήσεις θα συζητηθούν στις 18:00. Σύμφωνα με το δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων θα συζητηθεί η: 

α)  Η με αριθμό 257/26-11-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Α’ Αθηνών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κυρίας Λιάνας Κανέλλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: « Αδικίες που διαπιστώνονται με την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων της Ειδικής Αγωγής».

β) Η με αριθμό 1065/3-10-2019 Ερώτηση της Βουλευτού Ιωαννίνων του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίας Μερόπης Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Xρονοδιάγραμμα διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, σύσταση οργανικών θέσεων, κατανομή ανά κλάδο και ειδικότητα και κάλυψη κενών».

Το alfavita θα συνδεθεί απευθείας με τη Βουλή

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi
Αύριο η Πρόσκληση για την Α΄ φάση προσλήψεων 21.600 αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί: 38.000 προσλήψεις για τη σχολική χρονιά 2025-2026 – Πότε βγαίνει η εγκύκλιος και πότε οι τοποθετήσεις
Αύριο η Πρόσκληση για την Α΄ φάση προσλήψεων 21.600 αναπληρωτών εκπαιδευτικών