Thumbnail
Παραδέχεται ότι οι καθηγητές δυσκολεύονται να την παρακολουθήσουν

Μια 17χρονη μαθήτρια με υψηλότερο IQ από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και τον Στίβεν Χόκινγκ ζητά περισσότερη υποστήριξη για τους χαρισματικούς μαθητές, καθώς παραδέχεται ότι οι καθηγητές δυσκολεύονται να την παρακολουθήσουν.

Το νεαρό κορίτσι έχει δείκτη νοημοσύνης 161 και παίρνει 28 στα A-Levels (Advanced level qualifications). Η Mahnoor Cheema από το Slough, δήλωσε ότι όταν έφτασε στη Βρετανία σε ηλικία εννέα ετών από το Πακιστάν, το σχολείο της αρνήθηκε να προχωρήσει στο επόμενο σχολικό έτος.

Παρά το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε εύκολα και γρήγορα στις εργασίες της τάξης της, οι δάσκαλοι στο Colnbrook Church of England Primary School στο Berkshire, της έδωσαν επιπλέον μαθηματικά αντί να της επιτρέψουν να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσής της, όπως είπε η ίδια.

Όπως δήλωσε στους Times το σχολείο την έβαλε επίσης σε μια ομάδα που είχε συσταθεί για να ενθαρρύνει τα παιδιά να κάνουν φίλους, όπου έφτιαχναν τηγανίτες.

Η μαθήτρια έχει δείκτη νοημοσύνης τόσο υψηλό όσο ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και παίρνει 28 A-Levels αφού πέρασε 33 GCSEs.

Όταν μετακόμισε στο Langley Grammar School, ισχυρίστηκε ότι το διδακτικό προσωπικό προσπαθούσε πραγματικά να την αποθαρρύνει από το να δώσει εξετάσεις για το GCSE (General Certificate of Secondary Education). Αυτό είναι το Γενικό Πιστοποιητικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι ένα ακαδημαϊκό προσόν σε μια σειρά συγκεκριμένων μαθημάτων, που λαμβάνεται στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Όταν οι γονείς της αντέδρασαν για να βοηθήσουν την κόρη τους χαρακτηρίστηκαν ως «πιεστικοί». Απογοητευμένη από την έλλειψη κατανόησης των σχολείων, η κ Cheema ζητά περισσότερη υποστήριξη για τους έξυπνους μαθητές στα κρατικά σχολεία όλης της χώρας.

 

«Αισθάνομαι ότι σπαταλάμε τόσο πολύ ταλέντο στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Daily Mail

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης: «Η ΝΔ θέλει ψεκασμένο αντίπαλο, ο Τσίπρας έχει φιλοδοξία αυτοδικαίωσης»
Σκιά αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ–ΣΥΡΙΖΑ: Οι αιχμές Ανδρουλάκη και τα μηνύματα προς τα μέσα
Ανδρουλάκης: «Η ΝΔ θέλει ψεκασμένο αντίπαλο, ο Τσίπρας έχει φιλοδοξία αυτοδικαίωσης»
Ο αόρατος ψηφιακός πόλεμος του 21ου αιώνα: Πώς οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν την οικονομική αντοχή και αποδεκατίζουν τις επιχειρήσεις
Ο αόρατος ψηφιακός πόλεμος του 21ου αιώνα: Πώς οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν την οικονομική αντοχή και αποδεκατίζουν τις επιχειρήσεις
Γράφει ο Μάριος Παπαευσταθίου, καθηγητής Οικονομίας & Νέων Τεχνολογιών, ειδικός σε θέματα Καινοτομίας, Τεχνητής Νοημοσύνης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού
Ο αόρατος ψηφιακός πόλεμος του 21ου αιώνα: Πώς οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν την οικονομική αντοχή και αποδεκατίζουν τις επιχειρήσεις