Thumbnail
Φορολοταρία

Στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της 17ης φορολοταρίας του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ, για τις συναλλαγές με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Μάιο.

Οι 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. (Πατήστε ΕΔΩ για να μπείτε στην εφαρμογή)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν βρίσκονται μεταξύ των τυχερών μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS.

Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
Διεθνής πρωτοβουλία ΕΚΠΑ για την υγεία και τα δικαιώματα των γυναικών στο Σουδάν
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συντονίζει διεθνές έργο για την προαγωγή της υγείας και των δικαιωμάτων των γυναικών στο Σουδάν
Διεθνής πρωτοβουλία ΕΚΠΑ για την υγεία και τα δικαιώματα των γυναικών στο Σουδάν
προβολή ταινία σε σχολείο
Προκαταρκτική εξέταση για καθηγήτρια που πρόβαλε «ακατάλληλη» ταινία στο σχολείο
Προκαταρκτική εξέταση από τη ΔΔΕ Γ’ Αθήνας για προβολή ακατάλληλης ταινίας σε Λύκειο - Στη Βουλή οι καταγγελίες γονέων και μαθητών
Προκαταρκτική εξέταση για καθηγήτρια που πρόβαλε «ακατάλληλη» ταινία στο σχολείο