Thumbnail
30 χρόνια μετά

Το θρυλικό παιχνίδι που γεννήθηκε το 1984 από την Σοβιετική ακαδημία επιστημών και κέρδισε όλο τον πλανήτη, αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη το επόμενο διάστημα.

Αυτό είναι το σχέδιο ενός παραγωγού, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει ούτε σκηνοθέτη αλλά υπόσχεται ότι η ταινία θα είναι «επική».

Το πιο προφανές πρόβλημα είναι ότι το Tetris δεν έχει πλοκή, ούτε καν χαρακτήρες, για να φτιάξει κανείς σενάριο.

Η εταιρεία Threshold Entertainment όμως, όπως τουλάχιστον δηλώνει στη Wall Street Journal ο διευθυντής της Λάρι Κασάνοφ, είναι αποφασισμένη να το κάνει ταινία. Η ταινία, είπε, «δεν θα δείχνει τουβλάκια να πέφτουν στην οθόνη», αλλά θα είναι επιστημονικής φαντασίας.

Η εταιρεία, και ο ίδιος προσωπικά, ήταν συμπαραγωγός στην ταινία Mortal Kombat του 1995, που επίσης βασίστηκε σε ένα παιχνίδι με (τότε) σχετικά υποτυπώδη πλοκή, αλλά τουλάχιστον υπήρχαν χαρακτήρες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μολυβια
Σχολεία υπό πίεση στην Ανατ. Θεσσαλονίκη: «Προβλήματα, αυθαίρετες μετακινήσεις και στοχοποίηση εκπαιδευτικών»
Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Τέλος στον αυταρχισμό που υπονομεύει τη δημόσια εκπαίδευση
Σχολεία υπό πίεση στην Ανατ. Θεσσαλονίκη: «Προβλήματα, αυθαίρετες μετακινήσεις και στοχοποίηση εκπαιδευτικών»