Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 6ο Γενικό Λύκειο Πατρών, όταν τμήμα από τους σοβάδες της οροφής αποκολλήθηκε και έπεσε μέσα σε σχολική αίθουσα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μάθημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, από την πτώση ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ μάλιστα, μία μαθήτρια είχε αποχωρήσει από την αίθουσα λίγο νωρίτερα, με αποτέλεσμα οι σοβάδες να καταλήξουν στο θρανίο στο οποίο καθόταν.
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ενώ στην αίθουσα σημειώθηκαν ζημιές. Για την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε διαφορετική αίθουσα.
Παράλληλα, η Διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε την Αντιδημαρχία Παιδείας, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί έλεγχος από κλιμάκιο εργαζομένων του Δήμου Πατρέων σε όλες τις αίθουσες του σχολείου.
Έλεγχοι αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στο 11ο Λύκειο, το οποίο στεγάζεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα, στην πλατεία Πυροσβεστείου.