Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / INTIME NEWS
Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη σήμερα η νέα προκήρυξη, 9K/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά 416 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Απεστάλη σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου, στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι ειδικότητες που θα ζητούνται στη νέα προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ θα αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και συγκεκριμένα:

  • ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης
  • ΔΕ Φύλαξης

Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν κατανέμονται στα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας όπως φαίνεται και στην επισυναπτόμενη προκήρυξη.

Στον πίνακα θέσεων φαίνεται για κάθε θέση ο κωδικός της θέσης, ο κλάδος – ειδικότητα, ο φορέας, η έδρα – περιφερειακή ενότητα, οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών, τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, η εντοπιότητα, όπου προβλέπεται, καθώς και ο συνολικός αριθμός των θέσεων με ανάλυση αυτών που αντιστοιχούν στις κατηγορίες πολυτέκνων και τέκνων πολυτέκνων, τριτέκνων και τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, παλιννοστούντων Ποντίων ομογενών και ομογενών του ν. 2790/2000, ατόμων με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, ατόμων που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και των τέκνων ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω καθώς και Ελλήνων υπηκόων που προέρχονται από τη Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, εφόσον προκύπτουν θέσεις για τις κατηγορίες αυτές.

Ο πίνακας Θέσεων

Πάρτε την απαραίτητη Μοριοδότηση πριν τις καταληκτικές ημερομηνίες των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ

Μπορείτε πολύ εύκολα και εξ αποστάσεως να λάβετε τη μέγιστη μοριοδότηση για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για διορισμούς και προσλήψεις στο δημόσιο με ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών από τον ΑΣΕΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δώσετε εξετάσεις σε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ και ΕΚΘΕΣΗ!

Μόνο σε Reading - Listening τηλεξέταση
παίρνοντας μέσα σε 2 με 3 ημέρες το πτυχίο  - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Παράλληλα μπορείτε να δώσετε όπου θέλετε στην Ελλάδα εξετάσεις για Πιστοποίηση Υπολογιστών που αποτελεί απαραίτητο τυπικό προσον που ζητούν οι προκηρύξεις ώστε να μπορέσετε να προσληφθείτε

Πάρτε την Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Εύκολα και άμεσα μόνο με 95 ευρώ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις

Προσλήψεις στον ΟΚΑΝΑ: Όλη η προκήρυξη - Πώς κάνετε αίτηση

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα