Θέσεις εργασίας
«Τρέχουν» 274 θέσεις εργασίας σε 15 Δήμους σε όλη τη χώρα - Μόνιμες προσλήψεις στο Δήμο Μυκόνου - Αναλυτικά όλες οι προκηρύξεις

Την πρόσληψη συνολικά 274 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με συμβάσεις εργασίας είτε αορίστου είτε ορισμένου χρόνου έχουν προκηρύξει 15 Δήμοι σε όλη την χώρα.

Ανάμεσα στους Δήμους που αναζητούν άμεσα προσωπικό βρίσκονται και εννέα Δήμοι που εδρεύουν στην Αττική. Πρόκειται για τους Δήμους Νέας Σμύρνης, Αμαρουσίου, Ιλίου, Νέας Ιωνίας, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Κοσμά, Δάφνης - Υμηττού, Μεταμόρφωσης και Περιστερίου.

Στην επαρχία, προκηρύξεις για την πρόσληψη προσωπικού έχουν δημοσιεύσει οι Δήμοι Κοζάνης, Δοξάτου, Πάρου, Κισσάμου και Αργοστολίου.

Παράλληλα, ο Δήμος Μυκόνου πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και συγκεκριμένα στην κάλυψη 9 μόνιμων θέσεων μέσω της προκήρυξης του ΟΑΕΔ για ειδικές κατηγορίες υποψηφίων.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις που τρέχουν:

Δήμος Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου εστιάζοντας στη σημασία της δυνατότητας συμμετοχής όλων των πολιτών στην αγορά εργασίας προκηρύσσει 9 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ για ειδικές κατηγορίες υποψηφίων. Συγκεκριμένα, οι ειδικές κατηγορίες αφορούν σε προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/1998.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δικαιολογητικών είναι η 11η Οκτωβρίου 2011. 

Περισσότερα εδώ...

Δήμος Νέας Σμύρνη

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης προκηρύσσει την πρόσληψη, µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Αμαρουσίου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου θα προβεί στην πρόληψη έως 97 ατόμων για την πλήρωση των θέσεων ωρομίσθιων καθηγητών εκμάθησης μουσικής και εικαστικών-καλλιτεχνικών σπουδών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για απασχόληση σε αναγνωρισμένη σχολή για τη λειτουργία των μουσικών τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών-εικαστικών ερασιτεχνικών τμημάτων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου, που εδρεύει στο Ίλιον Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη 39 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 213 2030105, 213 2030117, 213 2030122-3, 213 2030126

Δήμος Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 15 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Κοζάνης (Τμήμα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού). Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Δοξάτου

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Δοξάτου ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/08/2022 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΠΕ Οικονομικού - Λογιστικού
  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Μαγείρων/ Μαγειρισσών
  • ΥΕ Βοηθός Μαγείρων/ Μαγειρισσών

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Νέας Ιωνίας

Με δύο προκηρύξεις που δημοσίευσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά 21 ατόμων, στον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

Δήμος Πάρου

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων, καλλιτεχνικού - εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Αγίας Παρασκευής

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο), συνολικά 10 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Αγίου Κοσμά

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν τους κλάδους ΔΕ Ναυαγοσωστών (πισίνας), ΔΕ Κηπουρών και *ΔΕ Τεχνικών (Ηλεκτρολόγος).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοινώνει την πρόσληψη 11 ατόμων, ειδικότητας Βρεφονηπιοκόμων και Εργατών Καθαριότητας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 11 μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Δάφνης - Υμηττού

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης - Υμηττού ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων Καλλιτεχνικού προσωπικού για το Δημοτικό Ωδείο Υμηττού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών της εκπαιδευτικής χρονιάς 2021-2022.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Αργοστολίου

Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου ανακοινώνει την πρόσληψη 12 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι ΔΕ Διοικητικού, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και ΥΕ Εργατών Νεκροταφείου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 16 ατόμων για την κάλυψη αναγκών με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στο Ωδείο του Δήμου Περιστερίου.

Αναλυτικά η προκήρυξη και οι ειδικότητες

ΛΑΒΕΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΙ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Ο ΑΣΕΠ και οι διαγωνισμοί του δημοσίου, οι προκηρύξεις για διορισμούς και προσλήψεις στην πλειοψηφία τους ζητούν Πιστοποίηση Υπολογιστών και Πιστοποίηση Αγγλικών

Μπορείτε μέσα σε λίγες ημέρες να λάβετε στο ελάχιστο κόστος την Πιστοποίηση Υπολογιστών εδώ και την Πιστοποίηση Αγγλικών εδώ για να πάρετε άμεσα τα μόρια και τυπικά προσόντα που χρειάζονται

pistopoihsh_ypologistwn
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ Επίδομα 1.000€ σε χιλιάδες ανέργους - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Ύλη, προετοιμασία, ειδικότητες και παλιά θέματα

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες - Μόνο 111 ευρώ!

ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ με Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL από 100 ευρώ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ
Διεύθυνση Εκπαίδευσης έστειλε οδηγία να ανοίγουν νωρίτερα τα σχολεία!
Εγγραφο - οδηγία λαγός… στα πλαίσια της αυτονομίας της σχολικής μονάδας… γιατί αυτό είναι η περιβόητη αυτονομία της σχολικής μονάδας!
Διεύθυνση Εκπαίδευσης έστειλε οδηγία να ανοίγουν νωρίτερα τα σχολεία!
δασκαλος
Με την ευκαιρία της ημέρας να σας πούμε εμείς τι σημαίνει να είσαι εκπαιδευτικός!
Αφόπλισε τον ωχαδελφισμό, τη λογική τού «τόσα παίρνω, τόσο δουλεύω». Κατέβασε την καρδιά σου από την έδρα, αφουγκράσου τα χτυποκάρδια, μετάτρεψε τους...
Με την ευκαιρία της ημέρας να σας πούμε εμείς τι σημαίνει να είσαι εκπαιδευτικός!