Διορισμοί σε φορείς του Δημόσιο και ΑΣΕΠ: Απαραίτητο το ECDL
Τι έπεται σε επίπεδο προσλήψεων στο Δημόσιο και για τον ΑΣΕΠ και πως μπορείτε να αποκτήσετε τα απαραίτητα και μοριοδοτούμενα προσόντα όπως το ECDL μέσα σε λίγες ημέρες εξ αποστάσεως σε όλη την Ελλάδα

Το 2019 τελειώνει με διάφορες προκηρύξεις προσλήψεων για το Δημόσιο καθώς και με την μεγάλη φάση των διορισμών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής όπου την Πέμπτη 19/09 γνωστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ότι ξεκίνησε η διαδικασία από τον ΑΣΕΠ με την έκδοση και των πινάκων ΕΒΠ.

Από τις 263 προσλήψεις σε Δήμους έως 30/08 μέχρι και τις 412 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, ή τις 500 νέες προσλήψεις στον ΟΕΑΔ και τις προσλήψεις στην Αστυνομία χρειάζεται να πάρεις το ECDL.

4 μόρια σε δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές - αδιόριστους

Επίσης το εξ αποστάσεως ECDL της GOLEARN  μοριοδοτεί με 4 μόρια για τις δεκάδες χιλιάδεςπροσλήψεις αναπληρωτών προσλήψεων  αναπληρωτών και αδιόριστων (προσοντολόγιο Γαβρόγλου) για τις οποίες οι εκπαιδευτικοί θα καταθέσουν τα χαρτιά τους τον Απρίλιο με βάση το προσοντολόγιο Γαβρόγλου

Το Golearn.gr (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2) αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας παρέχει την δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων ασύγχρονα για το ECDL με εντατικά τμήματα 3 εβδομάδων ή 10 ημερών που ξεκινούν 16 ή 23 Σεπτεμβρίου.

Το πακέτο που προσφέρει η Golearn για να λάβετε τα μόρια εμπεριέχει (μαθήματα + κάρτα εκπαιδευόμενου + εξετάσεις στις 3 ενότητες  + mock tests + λήψη πιστοποίησης)

Τα μαθήματα  πραγματοποιούνται με την μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευσης  όπου θα έχετε την δυνατότητα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να έχετε πρόσβαση στο υλικό εκμάθησης. Εξετάσεις πραγματοποιούνται στις κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

Έχει δια βίου ισχύ

Το Πιστοποιητικό ECDL είναι απαραίτητο Πιστοποιητικό για την απόδειξη χειρισμού Η/Υ για όλο το Δημόσιο Τομέα και ειδικότερα σε:

- Μοριοδότηση εκπαιδευτικών στο νόμο Γαβρόγλου για τις Προσλήψεις - Διορισμούς
​- Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αλλά και εκτός Α.Σ.Ε.Π
-  Προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο
- Για επιδοτούμενα Προγράμματα
- Μετατάξεις ήδη διορισμένων υπαλλήλων
- Αναβάθμιση υπαλλήλων σε Διοικητικούς
- Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων
- Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών
- Προσλήψεις σε ΔΕΚΟ όπως ΔΕΗ, ΔΕΔΗΗΕ, Λιμάνια, Εφορίες, Τελωνεία κτλ
- Προσλήψεις σε σώματα ασφαλείας όπως Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό κ.α

Πακέτο Ενοτήτων για ΑΣΕΠ και μοριοδότηση για προσλήψεις - διορισμούς:

- Ms Word
- Ms Excel 
- Υπηρεσίες Διαδικτύου

Εξ αποστάσεως ECDL σε 3 εβδομάδες ή εντατικό εξ αποστάσεως σε 10 ημέρες

Το GoLearn προσφέρει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σε όλη την Ελλάδα εξ αποστάσεως Μαθήματα για το ECDL μέσω moodle - ασύγχρονα. Δεν υπάρχουν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις.

Μεγάλη Έκπτωση

Έως τέλος Σεπτεμβρίου το GoLearn προσφέρει μεγάλη έκπτωση για όλο το πακέτο (εξ αποστάσεως μαθήματα, κάρτα εκπαιδευόμενου, εξετάσεις και πιστοποίηση)  

Επόμενα τμήματα

23 Σεπτεμβρίου (Τμήματα φτιάχνονται κάθε εβδομάδα) ή 30 Σεπτεμβρίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εκπρόσωπος του GoLearn θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 1-2 εργάσιμων.

powered by Typeform

 

σχετικά άρθρα