Thumbnail
Θέση εργασίας για ένα διανομέα στα ΕΛΤΑ Καρπενησίου

Τα ΕΛΤΑ ανακοίνωσαν την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου ΔΕ Διανομέων, πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων Ταχυδρομικού Έργου των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΑΕ, του Νομού Ευρυτανίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, που εδρεύει στο Νομό Λάρισας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

ΔΕ Διανομέων θέση 1 Κεντρικό Κατάστηµα Καρπενησίου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν:

α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, σε απλό φάκελο μεγέθους Α4, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΤΑ Α. Ε. - Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος, Παπαναστασίου 62, Τ.Κ. 411 10 ΛΑΡΙΣΑ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 20/2018, (Τηλ. Επικοινωνίας: 2410-237381).

β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στις ακόλουθες διευθύνσεις: Κεντρικό Κατάστημα Καρπενησίου, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2, Τ.Κ. 361 00 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, Τηλ. 22370-23542. Υπεύθυνος: κ. Τσιουρβόπουλος Ιωάννης

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της Περιφερειακής Δ/νσης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος των ΕΛΤΑ, στο κεντρικό κατάστημα Καρπενησίου και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Λαρισαίων και Καρπενησίου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα σας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στο Νομό που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κονσερβα
Συναγερμός για μολυσμένες κονσέρβες αντζούγιας - Ανάκληση λόγω υψηλής ισταμίνης
Το ευρωπαϊκό σύστημα RASFF εντόπισε επικίνδυνα επίπεδα ισταμίνης σε ιταλικές κονσέρβες αντζούγιας σε ηλιέλαιο· σε διαδικασία απόσυρσης το προϊόν και...
Συναγερμός για μολυσμένες κονσέρβες αντζούγιας - Ανάκληση λόγω υψηλής ισταμίνης
kapodistriako_0.jpg
Σε συντονισμένη δράση καλεί ο Σύλλογος Διοικητικών του ΕΚΠΑ ενόψει των διαγραφών φοιτητών
Αντιδράσεις στα πανεπιστήμια για τις διαγραφές: Κάλεσμα σε συζήτηση και κοινό μέτωπο αγώνα
Σε συντονισμένη δράση καλεί ο Σύλλογος Διοικητικών του ΕΚΠΑ ενόψει των διαγραφών φοιτητών
παιδι
Ηράκλειο: Υπό διερεύνηση ζευγάρι για κακοποίηση των οκτώ παιδιών του – Συνελήφθησαν οι γονείς
Η καταγγελία που έφτασε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. σε σύλληψη του ζευγαριού και απομάκρυνση όλων των ανήλικων παιδιών από το σπίτι
Ηράκλειο: Υπό διερεύνηση ζευγάρι για κακοποίηση των οκτώ παιδιών του – Συνελήφθησαν οι γονείς
Πάνος Καμμένος
«Έχω αποσυρθεί, αλλά το ξανασκέφτομαι»: Ο Πάνος Καμμένος εξετάζει επιστροφή στην πολιτική
Ο Πάνος Καμμένος «φούντωσε» τα σενάρια επιστροφής – Η αιχμή για Πορτοσάλτε που έγινε αφορμή
«Έχω αποσυρθεί, αλλά το ξανασκέφτομαι»: Ο Πάνος Καμμένος εξετάζει επιστροφή στην πολιτική