επαλ επαγγελματική εκπαίδευση επαγγελματικό λύκειο
Διαμαρτυρία συλλόγου καθηγητών 1ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής

Εμείς οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο. Σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δύο τομείς (Μηχανολογίας και Ναυτικών Σπουδών) δεν έχουν το απαιτούμενο προσωπικό για να λειτουργήσουν κανονικά, ενώ υπάρχουν κενά και σε εκπαιδευτικούς μαθημάτων Γενικής Παιδείας.  Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να έχουν χαθεί έως τώρα τουλάχιστον 500 διδακτικές ώρες. Επιπλέον παρατηρούνται μεγάλες ελλείψεις σε βιβλία (π.χ στο τομέα Οικονομίας), ενώ στο τομέα Ναυτικών Σπουδών δεν έχουν έρθει καθόλου βιβλία. Αυτή η κατάσταση είναι ανησυχητική και επιβλαβής για τα παιδιά και τη μόρφωση τους.

Ζητάμε λοιπόν το αυτονόητο να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά εκπαιδευτικών και να σταλούν όλα τα βιβλία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα.
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
ζαχαρη
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της
Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά σημαίνει “καστανή” και πώς παράγεται το προϊόν που καταναλώνουμε καθημερινά
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της