Καταγγελία για την δίωξή της από το Σύλλογο ΠΕ ο Αριστοτέλης

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Εύβοιας, Χαρά Νίκα, η οποία καλείται σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση μετά από αναφορά-καταγγελία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας,  κ. Δ. Κυριτσόπουλου,  «για κακόβουλη άσκηση κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής».

Είναι πρωτοφανής αυτή η πράξη της διοίκησης και οφείλει να βρει το εκπαιδευτικό κίνημα σύσσωμο απέναντί της! Αποτελεί πράξη ωμού αυταρχισμού που θέλει να φιμώσει το συνδικάτο, να υποτάξει δια μέσου των απειλών και των πειθαρχικών ποινών την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και αποτελεί κατάφωρη κατάχρηση της εξουσίας της διοίκησης. Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι τα σωματεία και ο μαχόμενος συνδικαλισμός θα είναι το μακρύ χέρι της διοίκησης, θα της κάνει τεμενάδες και θα τη λιβανίζει.

Δεν θα σιωπήσουμε! Τα συνδικάτα δεν θα μετατραπούν σε παραμάγαζα της διοίκησης!

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της ΕΔΕ σε βάρος της συναδέλφου μας και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό της με κάθε τρόπο! Καλούμε κάθε σωματείο και συνδικαλιστή, την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ να υπερασπιστούν την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση απέναντι στην απόπειρα εκφοβισμού, και να καταγγείλουν τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Διαβάστε επίσης στο alfavita.gr

Σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών: Λάβε 4 μόρια με ECDL εξ αποστάσεως

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων