Τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν σήμερα Πέμπτη να προχωρήσουν στο σχέδιο ιμπεριαλιστικής επέμβασης στο Μάλι, στέλνοντας εκατοντάδες στρατιωτικούς, με το πρόσχημα της εκπαίδευσης των κυβερνητικών δυνάμεων του Μάλι στον πόλεμο εναντίον των ισλαμιστών ανταρτών.
Ανώτεροι διπλωμάτες από τις 27 κυβερνήσεις της ΕΕ αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εκπαιδευτική αποστολή, η οποία ήδη σχεδιαζόταν τις τελευταίες εβδομάδες, λίγο πριν την επείγουσα σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που πραγματοποιείται σήμερα στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν την κρίση στη Σαχάρα.
«Οι πρεσβευτές συμφώνησαν», δήλωσε ένας διπλωμάτης της ΕΕ. Στην αποστολή θα συμμετάσχουν περίπου 200 εκπαιδευτές καθώς και προσωπικό ασφαλείας.
902.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom