Δήμος δίνει επίδομα €450 τον μήνα σε γιατρούς και 150 ευρώ σε εκπαιδευτικούς

Κοινωνία 0

Έξερράγη μηχανισμός στα δικαστήρια της Ευελπίδων και η αστυνομία το έμαθε από το Διαδίκτυο!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι συνέβη

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε φυλάκιo των δικαστηρίων στην Ευελπίδων, όμως η αστυνομία δεν γνώριζε το παραμικρό για το περιστατικό.

Σε κείμενο ανάληψης ευθύνης που αναρτήθηκε στο Indymedia και υπογράφεται από τον "Κύκλο Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / FAI-FRI" αναφέρεται ότι τοποθετήθηκε "σε φυλάκιο στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων της Ευελπίδων, ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι."

Μάλιστα, το άτομο που συνέταξε την ανακοίνωση σπεύδει να επισημάνει: "Γνωρίζουμε πως ο μηχανισμός μας λειτούργησε επιτυχώς, καθώς, ενώ ήδη είχαμε απομακρυνθεί αρκετά απ' το σημείο, ακούσαμε τον ήχο της έκρηξης, ακριβώς στον χρόνο όπου είχαμε ρυθμίσει το ρολόι και την είχαμε υπολογίσει να πραγματοποιηθεί. Δε γνωρίζουμε όμως τα υλικά της αποτελέσματα, καθώς η ενέργειά μας αποσιωπήθηκε από τα καθεστωτικά".

Στο κείμενο αναφέρονται επίσης μηνύματα αλληλεγγύης σε κρατουμένους όπως ο Ντίνος Γιαγτζόγλου, ο Νίκος Ρωμανός και άλλοι.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα η αστυνομία έμαθε για την έκρηξη από την παραπάνω ανάληψη ευθύνης, αφότου αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, καθώς δεν έλαβε χώρα κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία