ΣΟΚ: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε - Δολοφόνησε γυναίκα, 4χρονη κόρη και πεθερά
Τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους με αστυνομικό να σκοτώνει σύζυγο, πεθερά και παιδί

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε εναντίον της γυναίκας του και της 4χρονης κόρης του και της πεθεράς του με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του, ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο αρχιφύλακας, περίπου 42 ετών, υπηρετούσε στη Βουλή.

Τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Aνθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του δράστη και αυτόχειρα. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν από συγγενείς των θυμάτων που τους αναζητούσαν χωρίς επιτυχία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας ήταν αποσπασμένος στη φρουρά πρώην πρωθυπουργού, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες για τα κίνητρά του. Κατά ορισμένες πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί η οικογένεια είχε προβλήματα το τελευταίο διάστημα λόγω κληρονομικών διαφορών.

best of network

σχετικά άρθρα

Απέσπασαν τον φαντάρο που ζήτησε να σβηστεί το ρητό ναζί στρατάρχη από στρατόπεδο
Απέσπασαν τον φαντάρο που ζήτησε να σβηστεί το ρητό ναζί στρατάρχη από στρατόπεδο
Ο στρατιώτης είχε ζητήσει να παραμείνει στην παραμεθόρια μονάδα - Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στον Πάνο Καμμένο
Απέσπασαν τον φαντάρο που ζήτησε να σβηστεί το ρητό ναζί στρατάρχη από στρατόπεδο