Thumbnail
Σε αναζήτηση δύο κτηνοτρόφων από την περιοχή της Μεσαράς, οι οποίοι ξυλοκόπησαν πέντε αλλοδαπούς εργαζόμενους, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των πέντε Πακιστανών δεν πήγε την Τρίτη στο μεροκάματο, με αφορμή θρησκευτική τους αργία αλλά και για το γεγονός ότι οι εργοδότες τους τους χρωστούσαν αρκετά χρήματα.

Η απουσία τους όμως φαίνεται να εξόργισε τους δύο κτηνοτρόφους, πατέρα και γιο, οι οποίοι και τους αναζήτησαν, τους εντόπισαν και άρχισαν να τους χτυπούν όπου έβρισκαν. Αποτέλεσμα ήταν οι αλλοδαποί να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, απ” όπου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία για το περιστατικό.

Οι δύο κτηνοτρόφοι εξαφανίστηκαν με τις διωκτικές αρχές να πραγματοποιούν επιχείρηση στα ποιμνιοστάσια τους, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να τους εντοπίσουν.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Αναστασιάδης: «Υπάρχει φως στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο;»: Η απάντηση του Πρύτανη με μηνύματα και αιχμές
Κυριάκος Αναστασιάδης: «Υπάρχει φως στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο;»: Η απάντηση του Πρύτανη με μηνύματα και αιχμές
Ηχηρή παρέμβαση του Πρύτανη του ΑΠΘ από την Αλεξανδρούπολη - «Το δημόσιο Πανεπιστήμιο δεν είναι το πρόβλημα, είναι η λύση για την Ελλάδα»
Κυριάκος Αναστασιάδης: «Υπάρχει φως στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο;»: Η απάντηση του Πρύτανη με μηνύματα και αιχμές