Υπουργείο Πολιτισμού: 422 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Κοινωνία 0

13 συλλήψεις απολυμένων σε κατάληψη στην Εύβοια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Επέμβαση των ΜΑΤ έγινε σήμερα στις 5.15 το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας όπου 40 περίπου μέρες τελεί υπό κατάληψη από... εργαζόμενους και απολυμένους στα εργοστάσια της Χαλκίδας. Οι αστυνομικοί εκκένωσαν το κτίριο ενώ συνελήφθησαν 13 εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο χώρο του κτιρίου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας όπου και κρατούνται. Στην αστυνομία έχουν αρχίσει να καταφθάνουν εργαζόμενοι από τους χώρους που συμμετείχαν στην κατάληψη.

Οι Στέφανος Μπασινάς και Ηλίας Λούκουρας δήλωσαν στο eviatop. blogspot. com ότι πήγαν και αυτοί να παραδοθούν αφού συμμετείχαν στην κατάληψη και ότι ο αγώνας τους θα συνεχισθεί «Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση των επιχειρηματικών ομίλων που για μια ακόμη φορά επέβαλε το δόγμα νόμος και τάξη με τις δυνάμεις καταστολής» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

 
«Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση υλοποιεί την απαίτηση των εργοδοτών και προστατεύει τα συμφέροντά τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενώ επισημαίνεται ότι «το ΠΑΜΕ απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων που κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα, την καταβολή των μισθών και μεροκάματων που τους οφείλονται και των αποζημιώσεων και καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους».
Eviatop.blogspot.com
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία