netflix θέσεις εργασίας
Θέσεις εργασίας με πολύ υψηλούς μισθούς στο Netflix - Σας παρουσιάζουμε μία που μας έκανε εντύπωση με μισθό 500.000 δολλάρια!

Το Netflix το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει ενδιαφέρουσες και υψηλόμισθες θέσεις εργασίας σε διάφορα σημεία του κόσμου!

Κυρίως οι θέσεις που ανοίγει είναι στην Αμερική και σε μέρη της Ασίας. Βεβαίως όμως ανοίγουν και θέσεις και στη Ευρώπη για διάφορες ειδικότητες.

Η δημοφιλής πλατφόρμα online streaming ενδιαφέρεται να εντάξει στην ομάδα της content designer παιχνιδιών για εξ αποστάσεως εργασία με τον μισθό να αγγίζει τα 500.000 δολάρια!

Σωστά διαβάσατε!

Την αγγελία αυτή έκανε γνωστή το μεγαλύτερο εργασιακό site της χώρας το proson.gr και προκάλεσε ίλιγγο

Αυτός ο ρόλος θα συνεργαστεί στενά με μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης από άλλους σχεδιαστές περιεχομένου και συγγραφείς, σχεδιαστές προϊόντων, διαχειριστές προϊόντων, μηχανικούς και συνεργάτες παιχνιδιών πολλαπλών λειτουργιών για να επιτρέψει σε εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν παιχνίδια στο Netflix.

Αρμοδιότητες

  • Ξεκινήστε, ορίστε και οδηγήστε νέα έργα Content Design από τη σύλληψη έως την ολοκλήρωση σε όλη την περιοχή προϊόντων των παιχνιδιών.
  • Συνεργαστείτε με άλλους σχεδιαστές (περιεχόμενο, οπτικό, διαδραστικό, κίνηση) και πρωτότυπα για να εξερευνήσετε και να εξελίξετε πώς παρουσιάζονται οι εμπειρίες παιχνιδιών στο Netflix.
  • Γράψτε ένα αντίγραφο UX για το Netflix Product UI και σχεδιάστε στρατηγική περιεχομένου για την παρουσίαση πληροφοριών σχετικά με παιχνίδια στο Netflix.
  • Εκτελέστε εξερευνήσεις για δοκιμές A/B και ποιοτική έρευνα, χρησιμοποιώντας δεδομένα για την ενημέρωση αποφάσεων Σχεδιασμού Περιεχομένου που θα προσελκύσουν τους θεατές και θα τους διατηρήσουν.
  • Τεκμηριώστε τις επιλογές γλώσσας και λέξεων στις προδιαγραφές σχεδίασης, ενώ τηρείτε επίσης το υπάρχον γλωσσάρι και τον οδηγό στυλ των Παιχνιδιών.
  • Προσθήκη και αναθεώρηση του υπάρχοντος γλωσσαρίου και του οδηγού στυλ Παιχνιδιών, όπως απαιτείται.
  • Παρουσιάστε την εργασία Σχεδιασμού Περιεχομένου σε βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς, μέλη της ομάδας και άλλους σχεδιαστές και συγγραφείς περιεχομένου για προβολή και σχόλια.
  • Καθορίστε ροές εργασιών και παραμέτρους Σχεδιασμού Περιεχομένου ώστε η εργασία να οδηγήσει στη συζήτηση και στην υλοποίηση.

Απαιτήσεις

  • 8+ χρόνια εμπειρίας στο Content Design, Content Strategy ή/και UX Writing. Ζητάτε αφηγητής που μπορεί να δημιουργήσει και να ενορχηστρώσει συνεκτικές αφηγήσεις σε σημεία επαφής προϊόντων.
  • Εξαιρετικά οργανωμένος με προσοχή στη λεπτομέρεια, ικανός να ιεραρχεί αποτελεσματικά τις προτεραιότητες και να ανταποκρίνεται ανάλογα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της ομάδας.
  • Άνετο με την ασάφεια, τις αποφάσεις και την απόδοση από τη σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωση. Ικανότητα συνεργασίας με σχεδιαστές και ερευνητές για να βελτιώσετε και να ορίσετε μια ισχυρή φωνή προϊόντος και ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Απολαύστε την ανάπτυξη συστημάτων σχεδίασης και γλωσσικών πλαισίων ή ρουμπρίκων.
  • Επικοινωνήστε παραγωγικά με οπτικούς στοχαστές και αισθάνεστε άνετα να υποστηρίζετε την άποψή σας στην ειλικρινή, βασισμένη σε ανατροφοδότηση κουλτούρα μας.
  • Ένας προληπτικός αυτο-εκκινητής που ευδοκιμεί σε ένα γρήγορο και διφορούμενο περιβάλλον.
  • Μια θετική στάση, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε μεταβαλλόμενες ευθύνες και ροές εργασίας.
  • Απολαύστε την εμπειρία εργασίας με μεγάλες ομάδες πολλαπλών λειτουργιών για να έχετε αντίκτυπο. Ενθουσιασμός και πάθος για τα παιχνίδια και φέρνοντας τα Netflix Games σε μέλη σε όλο τον κόσμο. 
  • Προτιμάται εξειδίκευση σε διαδραστικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο παιχνιδιών.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη θέση, επισκεφτείτε τον επίσημο λογαριασμό της Netflix στο LinkedIn.

Αντίστοιχες θέσεις με υπέρογκους μισθούς - Δείτε για παράδειγμα:

ΙΣΝ: Προσλήψεις στο γραφείο Νέας Υόρκης με μισθό έως 105.000 δολάρια

Ευκαιρίες και remote εργασίας για ελληνόφωνους με μισθό έως 39.200€

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ στο Δημόσιο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ίσως με απολυτήριο Λυκείου με ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σε 2 μήνες από τώρα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εικοσιφοίνισσα
Πάσχα στην Εικοσιφοίνισσα, στις Παναγίες της Ξάνθης και στην μονή του Αγίου Αρσενίου

Το ανοιξιάτικο αεράκι μυρίζει ρίγανη και πεύκο καθώς το αυτοκίνητο διασχίζει ένα...

Πάσχα στην Εικοσιφοίνισσα, στις Παναγίες της Ξάνθης και στην μονή του Αγίου Αρσενίου
Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας