Προλήψεις 344 ατόμων στο Δήμο Αθηναίων
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανοίγει το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για υπεύθυνες δηλώσεις και ορθές επαναλήψεις για το «Πρώτο Ένσημο» και το πρόγραμμα 150.000 θέσεων εργασίας

Ανοίγει το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για υπεύθυνες δηλώσεις-ορθές επαναλήψεις για το «Πρώτο Ένσημο» και το ανοιχτό πρόγραμμα 150.000 θέσεων εργασίας.

«Πρώτο Ένσημο»

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, επειδή έχει παρατηρηθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία του Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», ότι ένας αριθμός ωφελουμένων που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Πρώτο Ένσημο» ή στον συνδυασμό του «Πρώτου Ενσήμου» με το πρόγραμμα 150.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, δεν έχει υποβάλει την απαιτούμενη ηλεκτρονική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση αποδοχής ένταξής τους, θα πρέπει εγκαίρως να την υποβάλουν, προκειμένου να καταστεί δυνατή και σε αυτούς η καταβολή της προβλεπόμενης επιδότησης από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η εν λόγω αίτηση υποβάλλεται στην ηλεκτρονική υπηρεσία https://supportemployees.services.gov.gr και η πρόσβαση πραγματοποιείται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Οι διαθέσιμες διορθώσεις

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη αιτήματα επιχειρήσεων και ωφελουμένων, που έχουν ενταχθεί στο ανοιχτό πρόγραμμα 150.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας ή στο «Πρώτο Ένσημο», για διόρθωση του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) και προκειμένου για την καταβολή της επιδότησης από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» θα είναι διαθέσιμο για τις κάτωθι διορθώσεις:

  • Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης ένταξης στο αντίστοιχο πρόγραμμα.
  • Οι ωφελούμενοι νέοι που επιθυμούν να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής για την ένταξή τους στο πρόγραμμα «Πρώτο Ένσημο».

Όλα τα ανωτέρω υποβάλλονται κατά την περίοδο Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου-Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι ορθές επαναλήψεις των ΙΒΑΝ από τους δικαιούχους, στο πλαίσιο των ανωτέρω προγραμμάτων, αφορούν επιδοτήσεις που θα καταβληθούν στους δικαιούχους και, σε κάθε περίπτωση, δεν αφορούν σε επιδοτήσεις που έχουν ήδη καταβληθεί στους αρχικά δηλωθέντες τραπεζικούς λογαριασμούς από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές: «Κακοποιείτε τη Δημοκρατία για να κρατήσετε την εξουσία»
Σφοδρή πολιτική σύγκρουση στη Βουλή για την Εξεταστική Επιτροπή – Θύελλα αντιδράσεων για την απαίτηση των 151 ψήφων από τη ΝΔ
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές: «Κακοποιείτε τη Δημοκρατία για να κρατήσετε την εξουσία»
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών
«Στους δρόμους» οι εκπαιδευτικοί για διορισμούς και αναπληρωτές - Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας στις 9 Ιουνίου
Καταγγελίες για περικοπές σε μόνιμους διορισμούς και προσλήψεις αναπληρωτών – Στάση εργασίας και κάλεσμα μαζικής συμμετοχής
«Στους δρόμους» οι εκπαιδευτικοί για διορισμούς και αναπληρωτές - Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας στις 9 Ιουνίου
πανεπιστήμιο ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Επίτιμος Καθηγητής ο κ. Χρίστος Γ. Ντούμας
Επίτιμος Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων ο κ. Χρίστος Γ. Ντούμας, Ομότιμος Καθηγητής Προϊστορικής...
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Επίτιμος Καθηγητής ο κ. Χρίστος Γ. Ντούμας