Θέσεις εργασίας
Η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ είναι η επόμενη σε «σειρά» για τον διορισμό μόνιμων υπαλλήλων στην ΕΥΑΘ

Προχωράει ο προγραμματισμός του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) για την στελέχωση του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα με νέο εργατικό δυναμικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που δέχεται αιτήσεις έως τη Δευτέρα, και αφορά την πλήρωση 120 θέσεων στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά και στον ΟΑΕΔ

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ έχει αποστείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες και η προκήρυξη 9K/2021, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αμέσως μετά λοιπόν τις δύο προκηρύξεις θα έχει η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ που θα αφορά μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ, η προκήρυξη 10Κ/2021 θα αφορά την πλήρωση 49 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στην ΕΥΑΘ.

Μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και σε υπουργεία

Βέβαια, η έκδοση των προκηρύξεων από το ΑΣΕΠ δεν σταματάει εδώ, αφού το Συμβούλιο ήδη επεξεργάζεται και άλλες προκηρύξεις που θα αφορούν κυρίως προσλήψεις σε υπουργεία, καθώς και προσλήψεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, την Τράπεζας της Ελλάδος και το  Εθνικό Τυπογραφείο.

Αναλυτικά, στα «σκαριά» βρίσκεται προκήρυξη που θα αφορά 277 προσλήψεις αορίστου χρόνου στο υπουργείο Παιδείας καθώς και 1.477 προσλήψεις στο υπουργείο Εσωτερικών. Παράλληλα, θα ανοίξουν και 470 θέσεις και στο υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Παράλληλα, η προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου θα αφορά την πρόσληψη 23 νέων ατόμων ενώ η προκήρυξη για την Τράπεζα της Ελλάδος θα αφορά την πλήρωση 27 θέσεων. Τέλος, η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΕΛΣΤΑΤ θα προβλέπει την πρόσληψη 115 νέων δημόσιων υπαλλήλων.

Γρήγορη μοριοδότηση στο ΑΣΕΠ με πιστοποιήσεις ΑΓΓΛΙΚΩΝ (LOWER, Proficiency) ή Η/Υ

Όπως έχει δείξει η εμπειρία μας μέχρι και σήμερα σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πλέον ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Παλαιότερα η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις.

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τονΑΣΕΠπου παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες (ΜΟΝΟ 95 ευρώ)

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aen.jpg
Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Λήγει μεθαύριο η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις προκαταρκτικές εξετάσεις
Οι εισακτέοι ορίστηκαν σε χίλιους πεντακόσιους εξηνταεννέα (1569) [επτακόσιοι εβδομηντατρείς (773) Πλοίαρχοι και επτακόσιοι ενενηνταέξι (796)...
Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Λήγει μεθαύριο η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις προκαταρκτικές εξετάσεις
seferoelyths
Σεφέρης – Ελύτης: Πήραν το Νομπέλ, τώρα το ΕΚΠΑ τους δίνει και το πτυχίο τους
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών τιμά τον Γιώργο Σεφέρη και τον Οδυσσέα Ελύτη, που παρότι εγγράφηκαν και οι δύο στη Νομική, δεν έφυγαν ποτέ πτυχιούχοι
Σεφέρης – Ελύτης: Πήραν το Νομπέλ, τώρα το ΕΚΠΑ τους δίνει και το πτυχίο τους