Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Θέσεις εργασίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα τρεις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν την πρόσληψη 547 νέων δημοσίων υπαλλήλων σε οκτώ φορείς του Δημοσίου

Την στελέχωση του ευρύτερου Δημόσιου τομέα υλοποιεί αυτή την περίοδο το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) με συνολικά 547 υπαλλήλους και τρεις νέες προκηρύξεις που «τρέχουν».

Οι προκηρύξεις αυτές, που «τρέχουν» μέσω ΑΣΕΠ, αφορούν μόνιμες θέσεις στον ΟΑΕΔ, τις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και πέντε ακόμα φορείς του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ είναι σε πλήρη εξέλιξη και δέχεται αιτήσεις έως και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού - ΟΑΕΔ (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Παράλληλα, έχει δημοσιευθεί και η προκήρυξη 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ που θα δέχεται αιτήσεις από τις 4 Νοεμβρίου 2021 και αφορά την πλήρωση συνολικά 11 θέσεων σε πέντε φορείς του Δημοσίου. Συγκεκριμένα η προκήρυξη αυτή αφορά θέσεις εργασίας στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, τον Συνήγορο του Πολίτη, στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και στο υπουργείο Εσωτερικών.

Τέλος, στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη χτες και η προκήρυξη 9K/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες, μόλις δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ από το Εθνικό Τυπογραφείο.

Συνοπτικά οι τρεις προκηρύξεις που «τρέχουν»:

ΠροκήρυξηΦορέαςΑιτήσεις
ΑΣΕΠ 8Κ/2021120 μόνιμες θέσεις  στον ΟΑΕΔ και τις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και ΠειραιάΑνοικτές έως τη Δευτέρα 8/11/2021
ΑΣΕΠ 6Ε/202111 θέσεις σε πέντε φορείς του ΔημοσίουΑπό 4/11/2021 έως 22/11/2021
ΑΣΕΠ 9Κ/2021416 θέσεις στο υπουργείο Προστασίας του ΠολίτηςΠρος δημοσίευση

Πώς θα λάβετε άμεσα «έξτρα» μόρια για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Στις περισσότερες από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ζητείται για πρόσθετη μοριοδότηση η άριστη ή πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και η πιστοποίησης γνώσης Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β)υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Η έλλειψη δηλαδή μίας τέτοιας πιστοποίησης στερεί πολλές φορές από τους υποψηφίους την πρόσθετη μοριοδότηση ώστε να συμμετάσχουν και να είναι ανταγωνιστικοί ως προς το πλήθος αιτήσεων στην διαδικασία επιλογής. Πλέον όμως όποιος θέλει μπορεί και προλαβαίνει να λάβει μία από τις δύο παραπάνω πιστοποιήσεις (ή και τις δύο) σε λιγότερο από 10 ημέρες!

Είναι γεγονός πως παλαιότερα η απόκτηση πιστοποίησης Αγγλικών ή Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. 

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Η πιστοποίηση Αγγλικών παρέχεται έπειτα από τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση), με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, γρήγορα, εύκολα και ευέλικτα με ηλεκτρονικό τεστ μέσω του υπολογιστή σας.

Αντίστοιχα την πιστοποίηση Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, με 97% επιτυχία πανελλαδικά, μπορείτε να την λάβετε μέσα σε λίγες ημέρες, αφού τα μαθήματα - εξάσκηση πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μέσα σε 10 μόλις ημέρες.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις

Προσλήψεις στον ΟΚΑΝΑ: Όλη η προκήρυξη - Πώς κάνετε αίτηση

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα