Θέσεις εργασίας
Προσλήψεις σε Δήμους: Ανοικτές τώρα 546 θέσεις εργασίας σε 14 Δήμους σε όλη την χώρα - 172 προσλήψεις στο Δήμο Αθηναίων (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ)

Την πρόσληψη συνολικά 546 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με συμβάσεις εργασίας είτε αορίστου είτε ορισμένου χρόνου έχουν προκηρύξει 14 Δήμοι σε όλη την χώρα.

Το alfavita.gr ανανεώνει καθημερινά το δημοσίευμα με ακόμα περισσότερες θέσεις που ανοίγουν σε δήμους!

Αγγλικά για προκηρύξεις εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι σας για άμεση μοριοδότηση

Θυμίζουμε πως στις περισσότερες ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ του δημοσίου, του ΑΣΕΠ για φορείς, οργανισμούς, δήμους και άλλα χρειάζεται Πιστοποίηση Αγγλικών που μοριοδοτεί τα μέγιστα και Πιστοποίηση Υπολογιστών.

Υπάρχει Πιστοποίηση Υπολογιστών που μπορεί κάποιος να λάβει εύκολα και γρήγορα από το σπίτι του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δώσει εξέταση σε Προφορικά και έκθεση (ΜΟΝΟ ΣΕ READING - LISTENING) και είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ με δια βίου Ισχύ. Τηλεξέταση γίνεται κάθε ημέρα και κάθε ώρα

Δείτε εδώ

Ανάμεσα στους Δήμους που αναζητούν άμεσα προσωπικό βρίσκονται και δέκα Δήμοι που εδρεύουν στην Αττική. Πρόκειται για τους Δήμους Αθηναίων, Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Κοσμά, Δάφνης - Υμηττού, Μεταμόρφωσης, Κορυδαλλού, Παλλήνης και Περιστερίου.

Στην επαρχία, προκηρύξεις για την πρόσληψη προσωπικού έχουν δημοσιεύσει οι Δήμοι Πάρου, Κισσάμου, Αργοστολίου και Δράμας.

Παράλληλα, ο Δήμος Μυκόνου πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και συγκεκριμένα στην κάλυψη 9 μόνιμων θέσεων μέσω της προκήρυξης του ΟΑΕΔ για ειδικές κατηγορίες υποψηφίων.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις που τρέχουν:

Δήμος Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου εστιάζοντας στη σημασία της δυνατότητας συμμετοχής όλων των πολιτών στην αγορά εργασίας προκηρύσσει 9 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ για ειδικές κατηγορίες υποψηφίων. Συγκεκριμένα, οι ειδικές κατηγορίες αφορούν σε προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/1998.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δικαιολογητικών είναι η 11η Οκτωβρίου 2011. 

Περισσότερα εδώ...

Δήμος Αθηναίων

Με δύο προκηρύξεις να «τρέχουν» ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά 172 ατόμων, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 155 ατόμων, μέσω ΑΣΕΠ, για την κάλυψη αναγκών του Δήμου (δείτε εδώ την προκήρυξη).

Η δεύτερη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 17 ατόμων στα πλαίσια του έργου: «Ανάπτυξη και Προβολή της Τουριστικής και Πολιτιστικής Ταυτότητας της Αθήνας στην μετά CoVid εποχή» (αναλυτικά εδώ η προκήρυξη και οι ειδικότητες).

Δήμος Αμαρουσίου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου θα προβεί στην πρόληψη έως 97 ατόμων για την πλήρωση των θέσεων ωρομίσθιων καθηγητών εκμάθησης μουσικής και εικαστικών-καλλιτεχνικών σπουδών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για απασχόληση σε αναγνωρισμένη σχολή για τη λειτουργία των μουσικών τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών-εικαστικών ερασιτεχνικών τμημάτων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Νέας Ιωνίας

Με δύο προκηρύξεις που δημοσίευσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά 21 ατόμων, στον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

Δήμος Αγίας Παρασκευής

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο), συνολικά 10 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Αγίου Κοσμά

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν τους κλάδους ΔΕ Ναυαγοσωστών (πισίνας), ΔΕ Κηπουρών και *ΔΕ Τεχνικών (Ηλεκτρολόγος).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Δάφνης - Υμηττού

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης - Υμηττού ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων Καλλιτεχνικού προσωπικού για το Δημοτικό Ωδείο Υμηττού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών της εκπαιδευτικής χρονιάς 2021-2022.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι ΔΕ Διοικητικού, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και ΥΕ Εργατών Νεκροταφείου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Κορυδαλλού

Ο Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών –επιμορφωτικών τμημάτων του, ανακοινώνει την πρόσληψη 66 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Παλλήνης

Με δύο νέες προκηρύξεις η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνης, προκηρύσσει την πρόσληψη συνολικά 43 ατόμων. Πρόκειται για 26 καθηγητές φυσικής αγωγής και 15 θέσεις καλλιτεχνικού προσωπικού.

Περισσότερα εδώ...

Δήμος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 16 ατόμων για την κάλυψη αναγκών με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στο Ωδείο του Δήμου Περιστερίου.

Αναλυτικά η προκήρυξη και οι ειδικότητες


Ο ΑΣΕΠ και οι διαγωνισμοί του δημοσίου, οι προκηρύξεις για διορισμούς και προσλήψεις στην πλειοψηφία τους ζητούν Πιστοποίηση Υπολογιστών και Πιστοποίηση Αγγλικών

pistopoihsh_ypologistwn

Μπορείτε μέσα σε λίγες ημέρες να λάβετε στο ελάχιστο κόστος την Πιστοποίηση Υπολογιστών εδώ και την Πιστοποίηση Αγγλικών εδώ για να πάρετε άμεσα τα μόρια και τυπικά προσόντα που χρειάζονται


Δήμος Πάρου

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων, καλλιτεχνικού - εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοινώνει την πρόσληψη 11 ατόμων, ειδικότητας Βρεφονηπιοκόμων και Εργατών Καθαριότητας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 11 μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Αργοστολίου

Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου ανακοινώνει την πρόσληψη 12 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Δήμος Δράμας

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δράμας ανακοίνωσε την πρόσληψη καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού, και συγκεκριμένα 64 καθηγητών μουσικής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, επί ωρομισθία για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες

VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 1000 ΕΥΡΩ: Ξεκινήστε εδώ για την ΑΤΤΙΚΗ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για όλο το δημόσιο: Όλη η ύλη εδώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Οφθαλμαπάτη με δέντρο
Οφθαλμαπάτη: Έχετε κοφτερή ματιά; Μπορείτε να βρείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε 8 δευτερόλεπτα;
Οφθαλμαπάτη: Πού κρύβεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο;
Οφθαλμαπάτη: Έχετε κοφτερή ματιά; Μπορείτε να βρείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε 8 δευτερόλεπτα;