Συναγερμός σήμανε σήμερα πρωί Παρασκευής, 17 Απριλίου στις αστυνομικές αρχές καθώς μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός άντρα που βρισκόταν σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου airbnb) στην ίδια πολυκατοικία.
Ο άνδρας, για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες, εξετάζεται από τις αρχές στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα είχε δώσει ραντεβού μέσω εφαρμογής γνωριμιών με τον άντρα το προηγούμενο βράδυ.
Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών
Alfavita Newsroom